Ελλάδα

Φοιτητές και πολίτες φύτευσαν 57 κυπαρίσσια στην μνήμη των νεκρών στα Τέμπη

Τη δράση συντόνισαν ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Τμήμα Δασολογίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος Καρπενησίου

Φοιτητές  και πολίτες φύτευσαν 57 κυπαρίσσια στην μνήμη των νεκρών στα Τέμπη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με μια συμβολική κίνηση θέλησαν φοιτητές απο το Καρπενήσι την 21 Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα Δασών να δώσουν ένα πολυδιάστατο μήνυμα περιβαλλοντικής συνείδησης και σεβασμού στα δάση .

Τη δράση συντόνισαν ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Τμήμα Δασολογίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος Καρπενησίου.

φύτευσαν 57 κυπαρίσσια στην μνήμη των νεκρών στα Τέμπη

Δενδροφύτευσαν στη νότια είσοδο της πόλης (άνωθεν του κόμβου της Πειραϊκής Πατραϊκής) 57 κυπαρίσσια σε χώρο που διαμορφώθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό με έναν σπουδαίο συμβολικό χαρακτήρα: 57 κυπαρίσσια στη μνήμη των 57 αδικοχαμένων συνανθρώπων μας στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

φύτευσαν 57 κυπαρίσσια στην μνήμη των νεκρών στα Τέμπη

Επικεφαλής της δράσης ήταν ο πρόεδρος του Τμήματος Δασολογίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος Καρπενησίου, Καλούδης Σπύρος ,με συνοδεία καθηγητών και φοιτητών, ενώ από το Δήμο Καρπενησίου συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της δράσης ο αντιδήμαρχος Χρήστος Γενιτσαρόπουλος και το εργατικό προσωπικό του Δήμου.

Πηγή: https://www.ilamia.gr/

Δείτε επίσης