Ελλάδα

Ο μεγάλος γιος του απόστρατου προσπαθούσε να σπάσει τα τζάμια με το κράνος

Συγκλονιστικές περιγραφές για το περιστατικό με τον πατέρα με το υγραέριο-Ο μεγαλύτερος γιος του προσπαθούσε εναγωνίως να σώσει τα αδέρφια και τον πατέρα του

Ο μεγάλος γιος του απόστρατου προσπαθούσε να σπάσει τα τζάμια με το κράνος
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Όσο περνούν οι ώρες, όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη φρικτή υπόθεση της Θεσσαλονίκης, όπου ο 62χρονος πατέρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα στο αυτοκίνητό του και να παρασύρει στον θάνατο και τα δίδυμα παιδιά του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο απόστρατος της Αεροπορίας, είχε ακόμα δύο μεγαλύτερους γιους, ένας εκ των οποίων προσπάθησε την κρίσιμη ώρα να σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου με ένα κράνος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το makthes.gr, ο ένας από τους δύο γιους του ενημερώθηκε αμέσως για το περιστατικό και έτρεξε στο σημείο, όπου ο πατέρας του κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών παιδιά και άνοιξε τη φιάλη υγραερίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο γιος του 62χρονου προσπαθούσε να σπάσει και ο ίδιος τα τζάμια του αυτοκινήτου με κράνος, καθώς στο σημείο έφτασε με δίκυκλο. Όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να σπάσουν το παρμπρίζ και να ξεκλειδώσουν τις πόρτες, το ένα παιδί πήρε στα χέρια του ο αστυνομικός Λάζαρος Ευαγγελίδης και το δεύτερο ο αδερφός τους. Αμέσως τα έβαλαν στο σπίτι και ανέμεναν να δουν ότι αντιδράνε και έχουν τις αισθήσεις τους.

Την ίδια ώρα, ο δεύτερος αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο, ο Λεωνίδας Σαραβάς, απομάκρυνε τον 62χρονο από το αυτοκίνητο για να τον αποτρέψει από κάθε πιθανή ενέργεια που ίσως προκαλούσε έκρηξη στο σημείο.

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο πατέρας

Ο 62χρονος έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο το πρωί στον ανακριτή. Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροήν, απόπειρα έκρηξης, παράνομη οπλοφορία και πρόκληση σωματικής βλάβης εις βάρος εγκύου.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, τα δύο παιδιά νοσηλεύονται ακόμη στο Ιπποκράτειο, και σήμερα (22/3) οι γιατροί θα τα εξετάσουν εκ νέου για να κρίνουν πότε θα λάβουν εξιτήριο.

Δείτε επίσης