Ελλάδα

«Ήθελα να εκφοβίσω την πρώην γυναίκα μου», θα υποστηρίξει ο πατέρας με το υγραέριο

Στον ανακριτή με κουκούλα στο κεφάλι - Απολογείται την επόμενη Πέμπτη - «Δεν ήθελα να σκοτώσω τα παιδιά μου», η υπερασπιστική γραμμή του

«Ήθελα να εκφοβίσω την πρώην γυναίκα μου», θα υποστηρίξει ο πατέρας με το υγραέριο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Με την υπερασπιστική γραμμή ότι δεν είχε σκοπό να αυτοκτονήσει και να σκοτώσει τα δίδυμα, αλλά να εκφοβίσει την πρώην γυναίκα του, αναμένεται να απολογηθεί την επόμενη Πέμπτη ο 62χρονος απόστρατος πατέρας, που κλειδώθηκε με τα δυο ανήλικα παιδιά του μέσα στο αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου, έξω από το σπίτι της μητέρας τους στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης.

Ο 62χρονος απόστρατος της αεροπορίας μεταφέρθηκε με χειροπέδες στις 11.30 το πρωί της Πέμπτης στον ανακριτή, φορώντας κουκούλα στο κεφάλι και χωρίς να μιλήσει στους δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν γιατί προχώρησε στην πράξη που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σημειώνεται πως εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους, σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου κατ’ εξακολούθηση, απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου και παράνομη οπλοφορία.

Ο ίδιος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την επόμενη Πέμπτη.

Ο μεγάλος γιος του απόστρατου προσπαθούσε να σπάσει τα τζάμια με το κράνος

Στο μεταξύ, όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το αδιανόητο περιστατικό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο απόστρατος της Αεροπορίας, είχε ακόμα δύο μεγαλύτερους γιους, ένας εκ των οποίων προσπάθησε την κρίσιμη ώρα να σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου με ένα κράνος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το makthes.gr, ο ένας από τους δύο γιους του ενημερώθηκε αμέσως για το περιστατικό και έτρεξε στο σημείο, όπου ο πατέρας του κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών παιδιά και άνοιξε τη φιάλη υγραερίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο γιος του 62χρονου προσπαθούσε να σπάσει και ο ίδιος τα τζάμια του αυτοκινήτου με κράνος, καθώς στο σημείο έφτασε με δίκυκλο. Όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να σπάσουν το παρμπρίζ και να ξεκλειδώσουν τις πόρτες, το ένα παιδί πήρε στα χέρια του ο αστυνομικός Λάζαρος Ευαγγελίδης και το δεύτερο ο αδερφός τους. Αμέσως τα έβαλαν στο σπίτι και ανέμεναν να δουν ότι αντιδράνε και έχουν τις αισθήσεις τους.

Την ίδια ώρα, ο δεύτερος αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο, ο Λεωνίδας Σαραβάς, απομάκρυνε τον 62χρονο από το αυτοκίνητο για να τον αποτρέψει από κάθε πιθανή ενέργεια που ίσως προκαλούσε έκρηξη στο σημείο.

Δείτε επίσης