Ελλάδα

Χαλκιδική: «Όλα ήταν ένα θέατρο» - Θρίλερ με την εξαφάνιση της 26χρονης μητέρας

Μάνα και κόρη αγνοούνται από την περασμένη Τρίτη - «Φοβάμαι για τη ζωή του παιδιού μου», δηλώνει ο πατέρας

εξαφανιση Χαλκιδικη, εξαφάνιση 26χρονης Χαλκιδικη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση της 26χρονης στη Χαλκιδική, η οποία πήρε το μόλις τριών ετών παιδί της το βράδυ της περασμένης Τρίτης και έφυγε από το σπίτι, όπου διαμένει στην περιοχή Νικητή.

Ο πατέρας του παιδιού δήλωσε την εξαφάνιση της 26χρονης και της κόρης του στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχει φόβος ότι η σύντροφός του θα επιχειρήσει να διαφύγει εκτός Ελλάδας, καθώς είναι υπήκοος Γαλλίας. Μάλιστα, εκτός από την ΕΛΑΣ, ο πατέρας του παιδιού έχει ενημερώσει και την Ιντερπόλ.

Φοβάται για τη ζωή του παιδιού ο πατέρας

Ο 32χρονος πατέρας του παιδιού ειδοποίησε εκτός από την αστυνομία και στενούς συγγενείς και φίλους του, χωρίς όμως και πάλι να καταφέρει να βρεθεί ένα στοιχείο που θα οδηγήσει σε εκείνες. Μάλιστα, ανέφερε στους άνδρες της ΕΛΑΣ ότι φοβάται για τη ζωή του παιδιού του και τους παρακάλεσε να μην σταματήσουν τις έρευνες μέχρι να εντοπιστεί το παιδί του.

Έτσι οι αστυνομικοί που αρχικά έψαχναν στην ευρύτερη περιοχή στην Χαλκιδική τώρα έχουν πλέον επεκτείνει την ακτίνα των ερευνών τους, ειδικά μετά τους φόβους του πατέρα, ότι η σύντροφός του σκοπεύει να φύγει μαζί από το παιδί από την Ελλάδα.

«Του έπαιζε θέατρο του γιου μου»

Ο πατέρας του 32χρονου μίλησε αποκλειστικά στο «Live News» αποκαλύπτοντας στοιχεία λίγες ημέρες πριν την εξαφάνιση. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι το χειμώνα έμενε στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο μετέβαινε συχνά στην Χαλκιδική για επαγγελματικούς λόγους.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία όπου μία ημέρα ήρθαν σε διένεξη, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει εκεί με τον μπαμπά της. «Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ, εν τω μεταξύ…» ανέφερε ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Πήγαν έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική…πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του, εκείνη την ημέρα (της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες».

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 32χρονου, «όλα αυτά ήταν ένα θέατρο». Ο ίδιος εκτιμά πως η 26χρονη είχε τα πράγματά της έτοιμα προκειμένου να εγκαταλείψει τον σύντροφό της. «Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου» είπε.

Ο ίδιος σημείωσε πως από μεριάς τους έχουν γίνει όλες οι νόμιμες κινήσεις και μάλιστα έχει ενημερωθεί και η Interpol γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει λαθραία στο εξωτερικό.

Οι δηλώσεις του πατέρα του 32χρονου:

Δείτε επίσης