Ελλάδα

Φωτιά στο εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη: «Δεν είχαμε απειλές», λέει η Μάρα Δαρμουσλή

Το πρώην μοντέλο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το μαγαζί το οποίο ήταν «μεγάλη επένδυση», «έχει καταστραφεί ολοσχερώς».

Μάρα Δαρμουσλή για φωτιά στο εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη: «Δεν είχαμε απειλές»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Μάρα Δαρμουσλή είναι μέτοχος στο εστιατόριο Cavalliere που καταστράφηκε ολοσχερώς μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη και από τις πρώτες της δηλώσεις επισημαίνει ότι «δεν είχαμε απειλές».

Το πρώην μοντέλο μίλησε στον ΑΝΤ1 και χαρακτήρισε «τρομακτική τη φωτιά» προσθέτοντας ότι το μαγαζί, το οποίο ήταν «μεγάλη επένδυση», «έχει καταστραφεί ολοσχερώς».

«Από τα δελτία ενημερώθηκα, δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης (σ.σ. chef Βασίλης Τσατσάκης) ο άνδρας μου δηλαδή για να ενημερωθεί από τις αρχές. Αυτό έγινε στις 4:30-5:00 και το μάθαμε στις 7 το πρωί γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω», είπε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή.

«Εγώ ψάχνω πιο πολύ να μην υπάρχουν τραυματίες. Κάμερες υπάρχουν, τώρα τι έχει μείνει, τι έχει καταγραφεί, δεν ξέρω ακριβώς πώς λειτουργούσε το κύκλωμα. Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς. Ήταν μεγάλη επένδυση» πρόσθεσε το πρώην μοντέλο.

«Από εκεί και πέρα είμαι και μητέρα, έμαθα ότι άνθρωποι καήκανε. Ένα βρέφος πήγε στο Παίδων, εκεί πάει το μυαλό μου πιο πολύ, μην έπαθε κανένας γιατί έβλεπα κι εγώ τις εικόνες με τον καπνό, μέχρι που φαινόταν. Ήταν τρομακτική η φωτιά, δηλαδή τρομακτικό. Εμένα με ενδιαφέρει το καλό των ανθρώπων» είπε ακόμα η Μάρα Δαρμουσλή και κατέληξε:

«Δεν έχω ούτε για τρομοκρατικά χτυπήματα, ούτε για απειλές, ούτε μίση, η οικογένειά μας δεν είχαμε θέματα. Να είμαστε καλά με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να είναι καλά και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι αρχές και οι αρμόδιοι οι οποίοι θα αναλάβουν και ua ψάξουν και θα δουν τι θα γίνει».

Δείτε επίσης