Ελλάδα

Εμφανίστηκε η 26χρονη μητέρα από τη Χαλκιδική - «Είμαι στη Γαλλία με το παιδί»

Κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας της τρίχρονης κόρης τους

 Έδωσε σημεία ζωής η 26χρονη μητέρα από τη Χαλκιδική - «Είμαι στη Γαλλία με το παιδί»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τέλος μπήκε στον συναγερμό που είχε σημάνει στην Χαλκιδική για την εξαφάνιση 25χρονης Ελληνογαλλίδας μητέρας μαζί με το παιδί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη μητέρα μετά την έκταση που πήρε η εξαφάνισή της, φαίνεται πως επικοινώνησε με τις αστυνομικές αρχές και δήλωσε πως βρίσκεται στη Γαλλία μαζί με το παιδί της και τον πατέρα της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών αρχών, η 26χρονη μαζί την 3χρονη κόρη της και τον πατέρα της πέρασαν οδικώς τα σύνορα το βράδυ της Τρίτης, λίγες ώρες πριν δηλωθεί η εξαφάνιση από τον σύντροφο της.

Εις βάρος της μητέρας έχει κατατεθεί μήνυση για αρπαγή, ενώ δεν αποκλείεται την ίδια κατηγορία να αντιμετωπίσει και ο πατέρας της που την βοήθησε να φυγαδεύσουν το παιδί στο εξωτερικό.

Ερωτήματα, όμως, προκαλεί και το γεγονός πώς κατάφερε να περάσει τα σύνορα η 26χρονη μητέρα, καθώς δεν είχε τη συγκατάθεση του 32χρονου συντρόφου της και πατέρα του παιδιού.

Χαλκιδική: «Όλα ήταν ένα θέατρο» - Τι έλεγε ο πατέρας για την εξαφάνιση του παιδιού και της συντρόφου του

Ο 32χρονος πατέρας του παιδιού ειδοποίησε εκτός από την αστυνομία και στενούς συγγενείς και φίλους του, χωρίς όμως και πάλι να καταφέρει να βρεθεί ένα στοιχείο που θα οδηγήσει σε εκείνες. Μάλιστα, ανέφερε στους άνδρες της ΕΛΑΣ ότι φοβάται για τη ζωή του παιδιού του και τους παρακάλεσε να μην σταματήσουν τις έρευνες μέχρι να εντοπιστεί το παιδί του.


Έτσι οι αστυνομικοί που αρχικά έψαχναν στην ευρύτερη περιοχή στην Χαλκιδική τώρα έχουν πλέον επεκτείνει την ακτίνα των ερευνών τους, ειδικά μετά τους φόβους του πατέρα, ότι η σύντροφός του σκοπεύει να φύγει μαζί από το παιδί από την Ελλάδα.

«Του έπαιζε θέατρο του γιου μου»
Ο πατέρας του 32χρονου μίλησε αποκλειστικά στο «Live News» αποκαλύπτοντας στοιχεία λίγες ημέρες πριν την εξαφάνιση. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι το χειμώνα έμενε στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο μετέβαινε συχνά στην Χαλκιδική για επαγγελματικούς λόγους.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία όπου μία ημέρα ήρθαν σε διένεξη, με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει εκεί με τον μπαμπά της. «Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ, εν τω μεταξύ…» ανέφερε ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Πήγαν έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική…πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του, εκείνη την ημέρα (της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες».

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 32χρονου, «όλα αυτά ήταν ένα θέατρο». Ο ίδιος εκτιμά πως η 26χρονη είχε τα πράγματά της έτοιμα προκειμένου να εγκαταλείψει τον σύντροφό της. «Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου» είπε.

Ο ίδιος σημείωσε πως από μεριάς τους έχουν γίνει όλες οι νόμιμες κινήσεις και μάλιστα έχει ενημερωθεί και η Interpol γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν διαφύγει λαθραία στο εξωτερικό.

Δείτε επίσης