Ελλάδα

Ηλιούπολη: Ο «καλός οικογενειάρχης» που βίαζε και εκβίαζε παιδιά

Ο προπονητής «ψάρευε» τα θύματα του μέσα στο γυμναστήριο του Τάεκβοντο – Απειλές με καραμπίνα και στην εν διαστάσει σύζυγο του

Ηλιούπολη: Ο καλός «οικογενειάρχης» που βίαζε και εκβίαζε παιδιά
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Άτομο υπεράνω υποψίας, προπονητής που «αγαπούσε» τα παιδιά και ήταν συνέχεια δίπλα τους, κατά γενική ομολογία των ενήλικων φίλων, γνωστών και πελατών του. Ένα πρόσωπο που είχε «κτίσει» το προφίλ του καλού οικογενειάρχη, του προσιτού προσώπου, του πετυχημένου επαγγελματία.

Αυτό το άτομο που διατηρούσε στην Ηλιούπολη την αθλητική επιχείρηση, υποτίθεται για να μυήσει παιδιά στην πολεμική τέχνη του ταε κβο ντο, την είχε μετατρέψει σε χώρο βιασμού και βασανισμού των ανήλικων αθλητριών του.

Πέντε αθλήτριες ηλικίας από 19-24 ετών σήμερα, του 44χρονου προπονητή τον κατήγγειλαν για φρικτούς βιασμούς και εκβιασμούς την δωδεκαετία 2009 έως και 2020, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μέχρι και πριν μερικές ημέρες που συνελήφθη δεν συνέχιζε τις ανώμαλες πράξεις του.

Σε βάρος του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο 44χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού πέντε ανηλίκων κοριτσιών από 12 έως 16 ετών. Χθες οδηγήθηκε στο Ανακριτικό γραφείο και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την επόμενη Παρασκευή.

Ο καλός οικογενειάρχης που εκβίαζε τα θύματα του και την γυναίκα του

Από τα στοιχεία που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, από τις μαρτυρίες φίλων και γνωστών, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο βιαστής προπονητής των ανήλικων αθλητριών του, είχε καταφέρει να κρύψει πολύ καλά τις σεξουαλικές διαστροφές του.

Έχοντας κτίσει το προφίλ του καλού οικογενειάρχη, πατέρας ενός μικρού παιδιού, προσεγγίζοντας τους γονείς των μελλοντικών αθλητριών του, συνάπτοντας με αυτούς φιλικές σχέσεις που κατέληγαν μέχρι και σε κοινές διακοπές, η είδηση ότι ο 44χρονος προπονητής με το γυμναστήριο στην Ηλιούπολη είναι βιαστής και εκβιαστής, έπεσε σαν κεραυνός.

Ο περίγυρος του, οι πελάτες του (κυρίως γονείς παιδιών), με τους οποίους διατηρούσε φιλικότατες σχέσεις σε σημείο να επιτρέπουν στα παιδιά τους να συμμετέχουν σε πιτζάμα πάρτι και να διανυκτερεύουν μέσα στο γυμναστήριο του, έπεσαν από τα σύννεφα.

«Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Ήταν ένας άνθρωπος, πολύ καλός με τα παιδιά. Ήταν φιλικός. Ήταν ένας άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας για να νομίζεις ότι θα έχει κάνει κάτι τέτοιο. Υπήρχε άλλη μία κοπέλα, που ήταν βοηθός του και ήταν η σχέση τους πιο στενή. Ήταν 25, 27 ετών», λέει συνάδελφός του στην εκπομπή "T-live" του Alpha.

Το προφίλ του στο Facebook είναι γεμάτο από φωτογραφίες με παιδιά όλων των ηλικιών. Σε άλλες εικόνες φαίνονται να περνάνε όμορφες στιγμές όλοι μαζί και στα συχνά ταξίδια που έκαναν ως σχολή για να συμμετέχουν σε πανελλήνιους αλλά και διεθνείς αγώνες.

Μάλιστα, δεν δίσταζε να φωτογραφίζεται με το πρόσωπό του πολύ κοντά σε αθλήτριες που διακρίθηκαν σε τουρνουά που λάμβαναν μέρος.

Ο "καλός οικογενειάρχης" της Ηλιούπολης που είναι πλέον αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη χωρίς να αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν και νέες καταγγελίες σε βάρος του, είναι ένας άνθρωπος που βίαζε και εκβίαζε τα ανήλικα κορίτσια της σχολής του.

Ο προπονητής απομόνωνε τα κορίτσια και τα βίαζε συστηματικά, τόσο σε χώρους του γυμναστηρίου, όσο και στο ίδιο του το σπίτι, την ώρα που απουσίαζε η γυναίκα του και ο ανήλικος γιος του.

Μετά τις αποτρόπαιες πράξεις του, απειλούσε τα θύματα του να μην αναφέρουν το παραμικρό σε κανέναν, ισχυριζόμενος ότι θα αυτοκτονήσει.

Το θράσος του ήταν τόσο μεγάλο που είχε φτάσει στο σημείο να πηγαίνει διακοπές με γονιό κοριτσιού το οποίο τον κατήγγειλε σήμερα για βιασμό.

Αστυνομικές πηγές χαρακτηρίζουν τις γενετήσιες πράξεις ως ιδιαίτερα βάναυσες και επώδυνες για τα ανήλικα θύματά του.

Όμως ο 44χρονος προπονητής του ταεκβοντο κακοποιητική συμπεριφορά φέρεται να είχε και στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Γείτονας και φίλος του κατηγορούμενου παιδοβιαστή ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος προπονητής είχε πάει στο σπίτι της γυναίκας, όπου διέμενε με το παιδί τους, έσπασε τα πράγματα και λίγο αργότερα επέστρεψε με καραμπίνα απειλώντας ότι θα κάνει κακό και θα αυτοκτονήσει.

«Μπείτε μέσα μην γίνει κανένα κακό», φέρεται να είπε ο 44χρονος, σε γείτονα που επικοινώνησε μαζί του. Όπως ήταν φυσικό οι περίοικοι κλειδώθηκαν στα σπίτια τους και κάλεσαν την αστυνομία. «Έως τότε δεν υπήρξε τέτοια συμπεριφορά», σημείωσε γείτονας του κατηγορούμενου.

Να αναφέρουμε ότι η απειλή του περί αυτοκτονίας δεν έγινε μόνο σε βάρος της πρώην γυναίκας του αλλά και σε ένα από τα πέντε κορίτσια που τον έχουν καταγγείλει για βιασμό.

Δείτε επίσης