Ελλάδα

Στη φυλακή δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για τους βιασμούς της 14χρονης

Κατηγορείται και ένας τέταρτος άνδρας, 30 ετών, ο οποίος προς το παρόν διαφεύγει της σύλληψης.

Στη φυλακή δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για τους βιασμούς της 14χρονης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στη φυλακή οδηγήθηκαν, μετά την 5ωρη απολογία τους, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για τους βιασμούς και τη μαστροπεία σε βάρος της 14χρονης η οποία διέμενε σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη.

Οι κατηγορούμενοι δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα και προφυλακίστηκαν, ενώ και οι τρεις αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της μαστροπείας, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και της παιδικής πορνογραφίας.

Για την υπόθεση και συγκεκριμένα για τη διενέργεια γενετήσιων πράξεων με τη 14χρονη, κατηγορείται και ένας τέταρτος άνδρας, 30 ετών, ο οποίος προς το παρόν διαφεύγει της σύλληψης.

προφυλακίστηκαν δύο εκ των κατηγορουμένων

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν ο 29χρονος «Ταχίρ», φερόμενος ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας, ονόματι «Ταχίρ», και ο πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου", ο 24χρονος Ελλάδιος ο οποίος είχε καταγγείλει τις συνθήκες της δομής και εν συνεχεία είχε αναιρέσει τα καταγγελλόμενά του.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, 25 ετών, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους αναφέροντας ότι δεν είχε παρευρεθεί σε καμία συνάντηση με τη 14χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Ο 29χρονος ισχυρίστηκε πως ήξερε την κοπέλα και είχαν φιλικές σχέσεις, αλλά δεν την είχε στείλει ποτέ σε άνδρες για χρήματα.

Ο 25χρονος που αφέθηκε ελεύθερος υποστήριξε πως δεν είχε καμία συνάντηση με την κοπέλα και πως απλά τη γνώρισε από τους φίλους του. «Δεν ήμουν σε καμία συνάντηση την Κυριακή. Είχαμε δώσει ραντεβού για να πάμε μια βόλτα στην Ελευσίνα και μας συνέλαβαν». Φαίνεται πως η ίδια η 14χρονη σε κατάθεσή της τον έχει βγάλει εκτός εγκληματικής συμπεριφοράς

Από την πλευρά του, ο 24χρονος Ελλάδιος ανέφερε πως δεν είχε καμία ερωτική επαφή με την ανήλικη. Μάλιστα, είπε πως βρισκόταν σε διαφορετικό βράδυ στο ξενοδοχείο: «Της είχα ζητήσει να μου δείξει και την ταυτότητά της αλλά δεν το έκανε. O Ρουσλάν ήταν μαζί της στο δίπλα δωμάτιο ενώ εγώ ήμουν στο άλλο δωμάτιο με τον (…) και αράζαμε. Όλα γίνονταν με τη συναίνεση της ανήλικης, γιατί ήθελε να βγάλει χρήματα και εμείς της είπαμε ότι μπορούμε να τη βοηθήσουμε. Την επόμενη ημέρα μας έπιασαν στο μετρό "Αγία Μαρίνα” όπου είχαμε δώσει ραντεβού με την 14χρονη για να πάμε Ελευσίνα να αράξουμε».

Δείτε επίσης