Ελλάδα

«Φτερά» έκανε συνοδευτικό αυτοκίνητο κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης

Το πολυτελές υπηρεσιακό όχημα ήταν σταθμευμένο έξω από την οικεία του υπουργού στο Ν. Ηράκλειο

«Φτερά» έκανε συνοδευτικό αυτοκίνητο κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Φτερά» έκανε συμβατικό αυτοκίνητο της αστυνομίας, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr ήταν ένα από τα συνοδευτικά οχήματα, κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης.

Το πολυτελές αυτοκίνητο το στάθμευσε για είκοσι λεπτά ο οδηγός του υπουργού, έξω από την οικία του στο Ν. Ηράκλειο. Ο χρόνος ήταν επαρκής για τον κλέφτη, ώστε να αφαιρέσει το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων με τις συμβατικές πινακίδες.

Με σήμα προς όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της επικράτειας και τους διασυνοριακούς σταθμούς, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής ενημερώνει τις Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, για την κλοπή υπηρεσιακού οχήματος από την Αττική.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας το υπηρεσιακό αυτοκίνητο εκλάπη μεταξύ 18.00- 18.20 το απόγευμα της Παρασκευής (24/03) από την οδό Ομήρου στο Νέο Ηράκλειο όπου ήταν σταθμευμένο.

Για το όχημα Audi Q7 γκρί μεταλλικού χρώματος αναφέρεται: «παρακαλείστε όπως δωθεί ιδιαίτερη έμφαση στις πύλες εισόδου κι εξόδου της Χώρας προκειμένου να πραγματοποιηθούν έλεγχοι σε αυτοκίνητα ίδιου τύπου, και συγκεκριμένα να τεθούν σε αντιπαραβολή ο αριθμός πλαισίου με τις φερόμενες ανά περίπτωση πινακίδες κυκλοφορίας».

Δείτε επίσης