Ελλάδα

Ηλιούπολη: Στη φυλακή ο προπονητής του ταεκβοντό που βίαζε ανήλικες αθλήτριες

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να δοθεί το «πράσινο φως» για τη δημοσίευση των στοιχείων του

Ηλιούπολη, Προπονητής, Ταεκβοντό, Βιασμός,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 44χρονος σάτυρος προπονητής ταεκβοντό στην Ηλιούπολη, που βίαζε για χρόνια τουλάχιστον πέντε ανήλικες αθλήτριες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος προπονητής κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων αθλητριών του, οι οποίες και «έσπασαν» τη σιωπή τους και αποκάλυψαν τη φρικιαστική του δράση όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές εκτιμούν ότι προέβαινε στις ανάλογες πράξεις από το 2009 μέχρι και το 2020 ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί.

Με την ολοκλήρωση της απολογίας και την απόφαση για την προφυλάκιση του προπονητή αναμένεται να δοθεί τις επόμενες ώρες το «πράσινο φως» για τη δημοσίευση των στοιχείων του, προκειμένου να εξεταστεί αν υπήρχαν και άλλα ανήλικα θύματα.

Σημειώνεται πως με βάση τις νέες καταθέσεις των κοριτσιών, οι οποίες και είναι ενήλικες πλέον, ο 44χρονος προπονητής κακοποιούσε σεξουαλικά ακόμη ένα κορίτσι ηλικίας 15 ετών λίγες μέρες πριν από τη σύλληψή του από τις Αρχές.

Ο προπονητής είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 2020 ο 44χρονος προπονητής είχε συλληφθεί και για ενδοοικογενειακή βία, καθώς με δύο μαχαίρια μπήκε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στην Ηλιούπολη, την οποία και απείλησε προτού αρχίσει να σπάει ό,τι βλέπει μπροστά του. Μάλιστα, δεν είχε διστάσει να την απειλήσει και με καραμπίνα. Στη συνέχεια ο 44χρονος ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου, όπου και απειλούσε να αυτοκτονήσει γεγονός που αποτράπηκε από την παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. η οποία και τον συνέλαβε μετά από λίγο.

Είχε νοσηλευτεί στο «Δαφνί»

Μετά και το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, όπου και εισέβαλε στο σπίτι της πρώην συζύγου του -πιθανότατα- υπό την επήρεια αλκοόλ, ο 44χρονος νοσηλεύτηκε στο Ψυχιατρικό Ίδρυμα «Δαφνί» με τη γνωμάτευση των γιατρών να αναφέρει ότι δεν έχρηζε αναγκαστικής νοσηλείας. Μετά και τη σύντομη παραμονή στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε ώστε να δικαστεί στο αυτόφωρο.

Δείτε επίσης