Ελλάδα

Κρήτη: Ο λυράρης είχε κατηγορηθεί ξανά για παραγωγή πορνογραφικού υλικού με ανήλικη

Η υπόθεση με την ανήλικη δεν προχώρησε καθώς συγγενικό πρόσωπο του 66χρονου του έδωσε άλλοθι

Για πορνογραφικό υλικό με ανήλικη είχε κατηγορηθεί ο λυράρης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 66χρονο λυράρη που φέρεται πως βίαζε και εξέδιδε ανήλικο αγόρι, ενώ πληθαίνουν οι κατηγορίες σε βάρος του.

Η νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα ένα 11χρονο αγόρι στην Κρήτη από τον 66χρονο λυράρη έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λυράρης πριν από, περίπου, ένα χρόνο είχε κατηγορηθεί για παραγωγή πορνογραφικού υλικού με θύμα ανήλικο κορίτσι.

Μάλιστα, τα δύο ανήλικα παιδιά που φέρεται να έχουν κακοποιηθεί από τον λυράρη, συνδέονται με στενό συγγενικό δεσμό.

Σύμφωνα με το megatv.com, ο λόγος που δεν προχώρησε η υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού είναι γιατί, στενό συγγενικό πρόσωπο του 66χρονου του έδωσε άλλοθι, και ουσιαστικά πήρε «πάνω του» την κατηγορία.

Για «κεραυνό» και «βόμβα» στο κεφάλι τους κάνουν λόγο οι συγγενείς του 66χρονου, μη μπορώντας να πιστέψουν τις κατηγορίες που τού αποδίδονται.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 66χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή και φαίνεται ότι θα επικαλεστεί με στοιχεία ότι, σε κάποια επίμαχα χρονικά σημεία κατά τα οποία τελέστηκαν οι καταγγελλόμενες φρικαλέες πράξεις, ήταν κλινήρης.

Δείτε επίσης