Ελλάδα

Ασέλγεια σε 4χρονο: Πήγαν να λιντσάρουν τον 29χρονο ποδοσφαιριστή στο Στρατοδικείο

Η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων-Στο εδώλιο και η μητέρα του κατηγορούμενου ποδοσφαιριστή

Ασέλγεια σε 4χρονο: Πήγαν να λιντσάρουν τον 29χρονο ποδοσφαιριστή στο Στρατοδικείο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο Στρατοδικείο Ιωάννίνων δικάζεται κεκλεισμένων των θυρών ο 29χρονος ποδοσφαιριστής από το Αγρίνιο που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι.

Στο εδώλιο κάθεται και η μητέρα του η οποία είχε αναλάβει να προσέχει το παιδί.

Κατά την μεταφορά του στο Στρατοδικείο επικράτησε ένταση καθώς συγγενείς του ανήλικου επιχείρησαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο, ο οποίος δικάζεται για το κακούργημα της διενέργειας γεννετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος κατηγορείται πως ασελγούσε σε βάρος του παιδιού το διάστημα από 1η Μαρτίου 2021 έως τέλη Μαΐου του ίδιου έτους.

Στις 23 Ιουλίου 2021 οι γονείς προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του. Η καταγγελία έγινε στην Εισαγγελία Αγρινίου, η οποία με τη σειρά της διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Στρατοδικείου Ιωαννίνων, λόγω του ότι ο 28χρονος υπηρετούσε τότε τη στρατιωτική του θητεία.

Στις 28 Φεβρουαρίου 2022 ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του. Τα στοιχεία του, στις 18 Οκτωβρίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη του στρατιωτικού εισαγγελέα, στον οποίον είχε σταλεί η δικογραφία από το Αγρίνιο.

Το διάστημα των κακοποιητικών πράξεων σε βάρος του παιδιού, ο 29χρονος ήταν στρατιώτης και η μητέρα του σύμφωνα με τον πατέρα έκανε baby sitting στο μικρό αγόρι. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη του παιδιού.

Τα στοιχεία του, στις 18 Οκτωβρίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη του στρατιωτικού εισαγγελέα, στον οποίον είχε σταλεί η δικογραφία από το Αγρίνιο.

Ασέλγεια σε 4χρονο: Το παιδάκι είχε ζωγραφίσει ανδρικό μόριο

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το αγοράκι να αποτύπωσε τη φρίκη που βίωσε μέσω ζωγραφιών που εντόπισε ο πατέρας του και τις έθεσε υπόψη παιδοψυχολόγου, που ξετύλιξε το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης.

Η πρώτη ζωγραφιά έμοιαζε με ένα μαύρο σύννεφο, που πρόδιδε την μαυρισμένη ψυχούλα του τετράχρονου.

Η δεύτερη ήταν ο απόλυτος ορισμος του σοκ. Το παιδάκι είχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο. Η συνέχεια της περιγραφής άφησε εμβρόντητους τον πατέρα και το γιατρό, καθώς ο 4χρονος αποκάλυψε τα μαρτύρια που υπέστη στα χέρια του φερόμενου βιαστή του αρκετές φορές.

Δείτε επίσης