Ελλάδα

Βουλιαγμένη: Νεκρή 33χρονη Πολωνή σε βίλα επιχειρηματία

Σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της

Βουλιαγμενη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νεκρή βρέθηκε μια 33χρονη Πολωνή στην πολυτελή βίλα γνωστού επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη και οι Αρχές κάνουν έρευνα για να εξιχνιάσουν την περίεργη υπόθεση, καθώς τα αίτια θανάτου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της 22ας προς 23ης Μαρτίου, με τον θάνατό της να παραμένει μυστήριο μέχρι και σήμερα. Η 33χρονη ήταν προσκεκλημένη στο σπίτι του επιχειρηματία, με τον οποίο φέρεται πως είχαν γνωριστεί σε Κέντρο Αποτοξίνωσης Αλκοολικών, στην Ισπανία.

Η Πολωνή βρέθηκε νεκρή στη βίλα στη Βουλιαγμένη το πρωί

Μαζί με την Πολωνή, προσκεκλημένη ήταν και μια φίλη της, με την οποία πέρασαν μαζί τη νύχτα. Η 33χρονη, το πρωί βρέθηκε νεκρή από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Οι γονείς της 33χρονης ήρθαν από την Πολωνία, για να παραλάβουν τη σορό της, ενώ ακόμη δεν έχουν πληροφορηθεί την αιτία θανάτου της. Το επικρατέστερο σενάριο είναι ο θάνατός της να οφείλεται σε παθολογικά αίτια από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ. Κάτι που ωστόσο θα επιβεβαιώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Πρόσωπο «κλειδί» θεωρείται η φίλη της 33χρονης, καθώς η μαρτυρία της θα μπορούσε να δώσει απαντήσεις στην έρευνα για τον θάνατο της γυναίκας στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, που διόρισε η οικογένειά της, η γυναίκα δεν έπαιρνε ναρκωτικά, αλλά έπινε μόνο αλκοόλ.

Δείτε επίσης