Ελλάδα

Ιρακινός στο Πέραμα βίαζε 6χρονο κορίτσι μέσα σε πλυντήριο αυτοκινήτων

Όπως λέει συγγενής του μικρού κοριτσιού, στο συμβάν ήταν παρούσα και η μητέρα της η οποία είδε τον 43χρονο να θωπεύει το κορίτσι

Ιρακινός Πέραμα βιασμοσ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέα φρικιαστική υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Ένας 43χρονος Ιρακινός στο Πέραμα ασελγούσε σε βάρος 6χρονης για περίπου ένα χρόνο.

Το κατώφλι των εισαγγελικών αρχών αναμένεται να περάσει σήμερα Πέμπτη 30/3, ένας 43χρονος Ιρακινός, ο οποίος συνελήφθη για γενετήσιες πράξεις εις βάρος εξάχρονου κοριτσιού στο Πέραμα, μετά από καταγγελία της μητέρας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συστηνόταν με το όνομα «Άγγελος» και είχε γίνει ο εφιάλτης της ανήλικης.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, το απόγευμα της Τρίτης 28/3/2013 οδήγησε το παιδί μέσα σε αποθήκη καταστήματος -πλυντήριο αυτοκινήτων στο Πέραμα, εκεί όπου μένει αλλά και εργάζεται.

Τελευταία φόρα που ο 43χρονος πλησίασε την ανήλικη ήταν το απόγευμα της Τρίτης στο πλυντήριο αυτοκινήτων όπου εργαζόταν και εμένε τα τελευταία χρόνια ο φερόμενος ως δράστης.

Όπως λέει συγγενής της 6χρονης, στο συμβάν ήταν παρούσα και η μητέρα της η οποία είδε τον Ιρακινό να θωπεύει το κορίτσι.

«Ήταν εδώ στο μαγαζί όντως. Μιλάγαμε και με το παλικάρι γιατί τον ξέρω 5-6 χρόνια. Ήταν όλα μια χαρά, η μικρή είναι κολλημένη πάνω του γιατί του έχει πολλή αγάπη. Και όταν έφυγαν από εκεί γύρισε και μου είπε η ξαδέλφη μου ότι ο 'Άγγελος' ασέλγησε πάνω στο παιδί, ότι τη χούφτωσε. Η μάνα ήξερε ότι είναι μαζί, αφού έρχονταν συνέχεια εδώ με το παιδί. Η μητέρα εδώ ήταν την Τρίτη, δεν είχε φύγει. Η μητέρα συνεχίζει και μου λέει πως πιστεύει ότι όντως το έχει κάνει. Μου είπε ότι ήταν ξαπλωμένο το παιδί γιατί δεν αισθανόταν καλά και να της βάλουν θερμόμετρο. Και ότι πήγε στην τουαλέτα και γυρνώντας από την τουαλέτα λέει ότι τον είδε να κάνει αυτή την πράξη», λέει η θεία της 6χρονης και αναφέρει πως μέχρι στιγμής ιατροδικαστικά δεν έχει προκύψει βιασμός της ανήλικης.

«Τη ρώτησα τι γίνεται και μου είπε ότι θα πάει να κάνει ιατροδικαστική εξέταση στο παιδί. Τη ρώτησα τι έγινε και μου βεβαίωσε πως το παιδί δεν έχει πειραχτεί, δεν βρέθηκε υλικό από το άτομο που κατηγορείται».

Δείτε φωτογραφίες από το πλυντήριο αυτοκινήτων που βίαζε ο Ιρακινός την 6χρονη

Ιρακινός στο Πέραμα, Ιρακινοσ περαμα βιασμοσ, βιασμοσ 6χρονης Περαμα,

Ιρακινός στο Πέραμα, Ιρακινοσ περαμα βιασμοσ, βιασμοσ 6χρονης Περαμα,

Δείτε επίσης