Ελλάδα

Χαλκιδική: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 78χρονου που βίαζε τη βαφτισιμιά του

Προφυλακιστέος ο 78χρονος ταχυδακτυλουργός

Χαλκιδικη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία του 78χρονου που βίαζε κατ’ εξακολούθηση τη 16χρονη βαφτισιμιά του στη Χαλκιδική.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως, «δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 78χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις: α) του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και β) της κατάχρησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που φέρονται ότι τελέσθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από το μήνα Ιούνιο του έτους 2020 έως και το μήνα Αύγουστο του έτους 2021, στη Νέα Καλλικράτεια και στη Θεσσαλονίκη».
Πρόκειται για τον ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Γρηγόριο του Δημητρίου και της Θεοδώρας, γεν.1945 στο Κνίδη Βεντζίου Γρεβενών

halkidiki
halkidiki-
halkidiki-viasmos
halkidiki-viasmos-

Το χρονικό της φρίκης


Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη μετά από καταγγελία της 16χρονης στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Όπως κατήγγειλε το κορίτσι, ο 78χρονος νονός της προέβη κατ' επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της, αφού της προσέφερε, προηγουμένως, αλκοόλ και κάνναβη, καθιστώντας την ανίκανη να αντιδράσει.

Οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβησαν από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του επόμενου έτους, σε περιοχή της Χαλκιδικής, ενώ η ανήλικη βρισκόταν μόνη της με τον 78χρονο.

Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος είναι γνωστός ως ταχυδακτυλουργός και παλιότερα έκανε διάφορες σχετικές επιδείξεις. Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία.


Ο 78χρονος, μετά την απολογία του σε ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Δείτε επίσης