Ελλάδα

Τραγωδία στην Ξάνθη: Πέθανε λοχαγός την ώρα της εκπαίδευσης

Έχασε τις αισθήσεις του στο στρατόπεδο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και κατέληξε

Ξανθη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ένας 49χρονος στρατιωτικός που υπηρετούσε σε Μονάδα της Ξάνθης, έχασε ξαφνικά τη ζωή του, μέσα στο στρατόπεδο, την ώρα εκπαίδευσης.

Στον λοχαγό παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από γιατρό της Μονάδας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Λόγω επιδείνωσης της υγείας του, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου και κατέληξε.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 30 Μαρτίου 2023, o Λοχαγός Χ.Α., ετών 49, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Ξάνθης έχασε τις αισθήσεις του, ευρισκόμενος εντός στρατοπέδου, κατά τη διάρκεια της απογευματινής εκπαίδευσης.
Του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό της Μονάδας και διεκομίσθη άμεσα συνοδεία ιατρικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και στη συνέχεια, λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2023.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του».

Δείτε επίσης