Ελλάδα

Κρήτη - Βιασμός 15χρονου: «Ανθρωπόμορφο τέρας ο λυράρης» - Τι λένε οι φίλοι του

Δείτε βίντεο με όσα αποκαλύπτουν στενοί συγγενείς του κατηγορούμενου

Κρήτη - Βιασμός 15χρονου
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Προφυλακίστηκε την Παρασκευή ο 66χρονος λυράρης ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε έναν 15χρονο ανήλικο από το 2018 έως και σήμερα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, λίγο πριν τις 16.00 το απόγευμα ολοκληρώθηκε η απολογία του 66χρονου με την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα να αποφασίζουν την άμεση προφυλάκισή του.
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 66χρονος λυράρης αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ανέφερε στην ανακρίτρια ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη, όμως δεν έπεισε τις Αρχές. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι κακουργηματικής μορφής και αφορούν στα αδικήματα του βιασμού, της μαστροπείας, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μια συγκλονιστική μαρτυρία

Στενή οικογενειακή φίλη του μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega για τον 66χρονο λυράρη, χαρακτηρίζοντάς τον «ανθρωπόμορφο τέρας». «Εγώ κατηγορώ τους συγγενείς που δεν μιλάνε και δεν πιστεύω ότι δεν είδαν κάτι. Πραγματικά δεν ξέρω τι ανθρωπόμορφο τέρας είναι ένας άνθρωπος που δείχνει ότι είναι καλός», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Ήταν ήσυχος. Δεν πηγαίνει το μυαλό κάποιου σε κάτι τέτοιο κανενός μας. Έχουμε πάθει όλοι σοκ όντως πραγματικό σοκ. Σαν καλλιτέχνης δεν είναι και ο σούπερ καλλιτέχνης. Έπαιζε εκεί τώρα μία λύρα. Αυτό που λέμε όλοι, ότι δεν το πιστεύουμε. Όχι ότι δεν το πιστεύουμε, γιατί για να τον έχουν μέσα κάτι έχει γίνει. Αλλά δεν μπορούμε να το φανταστούμε ότι υπάρχει κάτι τέτοιο», είπε.

Η οικογένεια του ανήλικου αγοριού σχολίασε στην ίδια εκπομπή του Mega τις τελευταίες εξελίξεις: «Η απόφαση της δικαιοσύνης για προφυλάκιση του 66χρονου είναι για μας και το παιδί μας μία πρώτη δικαίωση. Ο γιος μου επιτέλους νιώθει ασφαλής τώρα που ο κατηγορούμενος είναι στη φυλακή. Ελπίζουμε καμία οικογένεια να μην νιώσει τον πόνο που νιώθουμε για όσα εφιαλτικά έζησε το παιδί μας. Και κάνουμε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να το καταγγείλει στις αρχές. Σας ευχαριστούμε όλους για το ειλικρινές ενδιαφέρον σας».


Δείτε επίσης