Ελλάδα

Συμπλοκή στον Άγιο Δημήτριο: «Παιδιά χτυπημένα με αίματα» - Μαρτυρίες σοκ

«Είχαν έρθει με σφυριά και βαριοπούλες»

Συμπλοκή στον Άγιο Δημήτριο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σοκαριστικές είναι οι περιγραφές μαρτύρων για την άγρια συμπλοκή ανηλίκων έξω από το εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο χθες, Παρασκευή.

Ειδικότερα, αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στην ΕΡΤ σχετικά με το σκηνικό: «Είχαν έρθει περιπολικά, το ΕΚΑΒ. Ένα παιδί το είχαν βάλει σε αναπηρικό καροτσάκι, ενώ άλλα δύο παιδιά ήταν χτυπημένα και είχα αίματα».

Συμπλοκή στον Άγιο Δημήτριο: Για το «πείραγμα» σε μία κοπέλα το μακελειό

Να σημειωθεί ότι το μακελειό έγινε για το «πείραγμα» σε μία κοπέλα. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, οι τρεις έφηβοι που διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία Παίδων και Ευαγγελισμός, είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα ξεκίνησαν μέσα από στο εμπορικό πολυκατάστημα όταν κάποια άτομα της μιας παρέας «πείραξαν» κάποιο κορίτσι της άλλης παρέας.

Πιο αναλυτικά, οι νεαροί βγήκαν έξω και χτύπησαν τους τρεις ανήλικους ηλικίας 14, 16 και 17 , με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι στο σημείο της εντοπίστηκε και ένα σφυρί. Μάλιστα, από έναν 14χρονο άρπαξαν και το κινητό του τηλέφωνο.

Άμεσα ενημερώθηκαν αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.

Περίπου στις 10:10 το βράδυ, προσήχθησαν από την συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Ελευθέριου Βενιζέλου τρεις υπήκοοι Αλβανίας δυο 18χρονοι και ένας 17χρονος, για τους οποίους δεν προέκυψε τελικά κάτι σε βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθεροι στις 23.40.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη από το τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Δημητρίου.

Το χρονικό

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άγριος καυγάς ξεκίνησε λίγο πριν τις 9 το βράδυ, με «πρωταγωνιστές» δύο ομάδες ανηλίκων ατόμων που αποτελούνταν από τουλάχιστον δέκα νεαρούς η κάθε ομάδα. Συνολικά περισσότερα από 20 άτομα συμμετείχαν στην συμπλοκή.

Ένας 17χρονος διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό», ενώ ένας 16χρονος και ένας 15χρονος διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όλοι τους για προληπτικές εξετάσεις.

Η αστυνομία έφθασε στο σημείο της συμπλοκής άμεσα και προχώρησε ήδη σε τρεις προσαγωγές υπόπτων για την συμμετοχή τους στην συμπλοκή και τον τραυματισμό των τριών ανηλίκων.

TAGS

Δείτε επίσης