Ελλάδα

Λέσβος: Στο σκαμνί και για βιασμό 14χρονης ο αστυνομικός και προπονητής βόλεϊ

Το Συμβούλιο Εφετών έκανε δεκτή την Έφεση της Εισαγγελέως Εφετών Βορείου Αιγαίο και έτσι ο αστυνομικός θα δικαστεί και για το αδίκημα του βιασμου

Λέσβος, Αστυνομικός, Προπονητής Βόλεϊ, Βιασμός Ανήλικης, Βιασμός 14Χρονης, Παραπομπή, Βούλευμα, Συμβούλιο Εφετών Βορείου Αιγαίου,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 14χρονης από αστυνομικό και προπονητή βόλεϊ στη Λέσβο είχε συγκλονίσει τη χώρα.

. Το Συμβούλιο Εφετών Βορείου Αιγαίου έκανε δεκτή την Έφεση της Εισαγγελέως Εφετών Βορείου Αιγαίου, που ασκήθηκε μετά από αίτηση του δικηγόρου πολιτικής αγωγής.

Έτσι,ο κατηγορούμενος και προφυλακισμένος στις Φυλακές Τρίπολης αστυνομικός και προπονητής βόλεϊ, θα παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χίου και για το αδίκημα του βιασμού ανηλίκου.

Όπως μεταδίδει το nisi.gr, το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών δεν παρέπεμπε τον Αρχιφύλακα και για το αδίκημα του βιασμού ανήλικης, αλλά μόνο για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου νεότερου των 15 ετών από γυμναστή.

Ακολούθησε η έφεση κατά του βουλεύματος του Συμβούλιου Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης την Παρασκευή 10 Μαρτίου από την Εισαγγελέα Εφετών βορείου Αιγαίου, η οποία οδήγησε στο βούλευμασ του Συμβουλίου Εφετών που έγινε γνωστό.

Βιασμός 14χρονης από αστυνομικό: Η αποκάλυψη της υπόθεσης

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται, όταν η μητέρα της 14χρονης βρήκε, πολύ νωρίς το πρωί, στο κινητό της κόρης της μία συνομιλία με ένα άγνωστο προφίλ όπου την πίεζε να προβεί σε άσεμνες πράξεις, κυρίως να στείλει γυμνές φωτογραφίες της και όχι μόνο.

Η μητέρα άρχισε να μιλάει με την κόρη της, η οποία τον τελευταίο καιρό είχε κλειστεί στον εαυτό της και ήθελε να διακόψει και το άθλημα που έκανε και στο οποίο την προπονούσε ο συγκεκριμένος άνδρας.

Η μητέρα στη συνέχεια πήγε στην αστυνομία, ζήτησε να έρθει ιατροδικαστής να ελέγξει το παιδί και αμέσως μετά κλήθηκε το Σώμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Αθήνας και έγινε ο έλεχγος στο σπίτι του αστυνομικού όπου και βρέθηκε πολύ ψηφιακό υλικό, με ψεύτικα προφίλ τα οποία διατηρεί από το 2018.

Το κορίτσι είπε ότι την βίασε πριν από 20 μέρες και ότι την εκβίαζε.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, είχε δώσει συνέντευξη σε τοπικό σταθμό στην Μυτιλήνη όπου είχε πει ότι ερευνούν μία υπόθεση ενός κοριτσιού που είχε επικοινωνήσει και τους μίλησε για εκβιασμό μέσω διαδικτύου.

Η μητέρα της 14χρονης μιλώντας στην ΕΡΤ Λέσβου διεύψευσε ότι η κόρη της είχε απευθυνθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού. Οι έρευνες στράφηκαν και σε άλλα κορίτσια ενώ η κοπέλα έχει πει στους αστυνομικούς ότι την ίδια πράξη έχει κάνει και σε άλλες φίλες της, και ότι ο 53χρονος κυρίως θώπευε κορίτσια.

Δείτε επίσης