Ελλάδα

Νέα απάντηση Στεφανίδη για τη μητέρα της: «Τι είμαι για να την μαζεύω, μπόγιας;»

Τα αρνητικά σχόλια των χρηστών και η απάντηση της Ολυμπιονίκη - Δείτε φωτογραφίες

 Στεφανίδη για τη μητέρα της
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αντιδράσεις προκάλεσε με μία ανάρτησή της στο Twitter η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη.

Στο tweet της υιοθέτησε ένα χυδαίο πρωτοσέλιδο για την υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία από την δικηγόρο και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Μετά τις αντιδράσεις, η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη όπως ήδη γράψαμε, κατέβασε την ανάρτηση από το Twitter και ζήτησε συγγνώμη.

«Τι είμαι για να τη μαζεύω, μπόγιας;»

Κάποιοι χρήστες του Twitter «τάγκαραν» την Κατερίνα Στεφανίδη στις αναρτήσεις της μητέρας της. «Να μαζέψεις τη μητέρα σου, έχει πάθει κομματική φανατίλα, προσβάλει τα θύματα κατηγορουμένων για βιασμό» έγραψε ένας χρήστης απευθυνόμενος στην Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ.

«Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα κι τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι. Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις» απάντησε η Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ.

Στεφανίδη για τη μητέρα της

Στεφανίδη για τη μητέρα της

Η Ολυμπιονίκης, Κατερίνα Στεφανίδη τοποθετήθηκε μάλιστα και με instagram story από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Δείτε την ανάρτηση:

Στεφανιδη απαντηση για τη μητερα της

Δείτε επίσης