Ελλάδα

Νέος παιδοβιαστής στην Κρήτη – Γνώρισε το ανήλικο θύμα του στο διαδίκτυο

Μέχρι και μία μέρα πριν την σύλληψη του, της έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου

Κρήτη, Ηράκλειο, Παιδοβιαστής, Διαδίκτυο, Σύλληψη,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 43χρονος άνδρας στην Κρήτη, που φέρεται να βίασε ανήλικο κορίτσι, το οποίο γνώρισε μέσω διαδικτύου.

Το 14χρονο κορίτσι σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από το ίδιο και τους γονείς του βιάστηκε από τον 43χρονο ενώ μέχρι και την σύλληψη του, έστελνε στο κορίτσι μηνύματα ερωτικού περιεχομένου.

Σε βάρος του ασελγού που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασελγείς πράξεις, βιασμό αλλά και πορνογραφία ανηλίκων.

Ο 43χρονος εντοπίστηκε από τις λιμενικές Αρχές της Κρήτης εντός του πλοίου «KRITI II», όπου και συνελήφθη, καθώς αναζητούνταν εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Η γνωριμία μέσω του διαδικτύου ανάμεσα στην ανήλικη και τον 43χρονο

Από τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές η γνωριμία του ανήλικου κοριτσιού που διαμένει στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τον 43χρονο, ξεκίνησε πριν από έξι μήνες και συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο του 2022 μέσω των social media.

Ο ενήλικας αφού κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της μαθήτριας, την έπεισε να συναντηθούν όπως και έγινε, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βίασε το κορίτσι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ, ο 43χρονος, αφού απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω social media, από τον Οκτώβρη του 2022 μέχρι χθες το πρωί της έστελνε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, ενώ σε συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν τη βίασε . Η ανήλικη συνοδευόμενη από τους γονείς της κατήγγειλε το περιστατικό στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της περιοχής της, ενώ στη συνέχεια την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα αρμόδια εργαστήρια για εξέταση.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη ή ενώπιον αυτής, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες χθες (22-4-2023), από τις Λιμενικές Αρχές Ηρακλείου Κρήτης, 43χρονος ημεδαπός που αναζητούνταν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη ή ενώπιον αυτής, βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ειδικότερα, ο 43χρονος αφού απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο βίντεο-συνομιλιών προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Δείτε επίσης