Ελλάδα

Συμπλοκή ανηλίκων στον Περισσό: Επτά συλλήψεις – Στο νοσοκομείο μαχαιρωμένοι δύο 16χρονοι

Βρέθηκε το μαχαίρι της αιματηρής επίθεσης

Περισσός, Συμπλοκή, Ανήλικοι, Συλλήψεις, Μαχαίρι,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στην σύλληψη επτά νεαρών ατόμων εκ των οποίων οι περισσότεροι ανήλικοι προχώρησε σήμερα η αστυνομία, για το αιματηρό επεισόδιο με θύματα δύο 16χρονους, που έγινε χθες το βράδυ έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό.

Πρόκειται για την δεύτερη αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων και νεαρών ατόμων που γίνεται σε διάστημα λίγων ημερών, με την πρώτη να έχει ως κίνητρο την ληστεία και την χθεσινή, την επίλυση προσωπικών διαφορών.

Μην ξεχνάμε ότι δεν έχει περάσει ούτε εβδομάδα από το μαχαίρωμα στην Αρχαία αγορά στο Μοναστηράκι με θύμα τον 18χρονο Δημήτρη, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας, από την επίθεση ομάδας νεαρών ατόμων που τον λήστεψαν.

Ραντεβού για …επίλυση προσωπικών διαφορών με σουγιά

Είκοσι λεπτά πριν τις εννέα το βράδυ του Σαββάτου, δύο ομάδες νεαρών ατόμων, (περίπου 15 άτομα) συναντήθηκαν έξω από τον σταθμό ΗΣΑΠ στα Πευκάκια, καθώς είχαν κανονίσει αυτό το ραντεβού, για να συζητήσουν τις «προσωπικές τους διαφορές».

Τα αίματα άναψαν ανάμεσα στους ανηλίκους και εκτός από το ξυλοκόπημα που υπήρξε ανάμεσα στις δύο ομάδες, κάποιος από τους εμπλεκόμενους τράβηξε μαχαίρι που είχε, τραυματίζοντας στην κοιλιακή χώρα και στα χέρια, δύο 16χρονους από την αντίπαλη ομάδα.

Περαστικοί αλλά και φίλοι των τραυματισμένων 16χρονων κάλεσαν το ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τους αιμόφυρτους ανηλίκους μεταφέροντας τους στο νοσοκομείο, ενώ οι νεαροί που τους επιτέθηκαν έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Από τις καταθέσεις των φίλων των δύο 16χρονων, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν 7 άτομα τα οποία προσήγαγαν στο τμήμα Ασφαλείας Βορειονατολικής Αττικής και τα οποία αναγνωρίστηκαν ως οι δράστες της επίθεσης.

Οι δύο παρέες των ανήλικων, έδωσαν ραντεβού και συνταθήκαν χθες στις εννέα παρά είκοσι έξω από το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Περισσό, για να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές, που ήταν ασήμαντες σύμφωνα με την αστυνομία.

Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν επρόκειτο για διαφορές που αφορούν οπαδικά ή αν πρόκειται για κάποιον άλλον λόγο που έχει σχέση με κάποιο κορίτσι.

Δείτε επίσης