Ελλάδα

Λύρας: «Δεν υπήρξε ποτέ επεισόδιο» με την 92χρονη

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην δώσουν συνέχεια στα δικαστήρια

Λύρας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δηλώσεις έκανε ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας σήμερα το μεσημέρι, μετά την απόσυρση των μηνύσεων.της δική τους και της 92χρονης.

Ο γιατρός συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, καθώς είχε προηγηθεί κλήση της 92χρονης στην αστυνομία η οποία φέρεται να υποστήριξε πως ο πλαστικός χειρουργός της επιτέθηκε μετά από έναν έντονο διάλογο που είχαν για τα κοινόχρηστα και την τραυμάτισε.

Ωστόσο η Κ. Λύρας παρέθεσε τη δική του εκδοχή για γεγονότα που οδήγησαν στη σύλληψή του: «Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν ήμουν καν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι μου, αλλά στην Αγία Παρασκευή με φίλους. Έχω υποβάλλει από το Μάρτιο του 2023 μήνυση στην ηλικιωμένη για παρενόχληση του τρίχρονου παιδιού μου, παρενόχληση που μπορεί να πηγάζει ενδεχομένως και από υπερβολική αγάπη» είπε ο 63χρονος χειρουργός, ο οποιος αφέθηκε ελεύθερος, υποστηρίζοντας πως η 92χρονη σκέφτηκε κάτι που δεν έγινε ποτέ, σε μια προσπάθεια να «απαντήσει» στη δική του μήνυση.

Ο Γιάννης Λύρας μίλησε για παρενόχληση του παιδιού του από τη γυναίκα:. «Το βράδυ του Σαββάτου το παρενόχλησε ακόμη μια φορά στον κήπο του σπιτιού. Υπέβαλα νέα μήνυση και η άλλη πλευρά σκηνοθέτησε ένα συμβάν ξυλοδαρμού. Σήμερα ανακλήθηκε η μήνυση γιατί δεν υπήρξε ποτέ σωματική βλάβη».

Μιλώντας στο Mega για την υπόθεση, ο γιατρός είπε πως «δεν υπάρχει περίπτωση να είχα κάνει κακό σε άνθρωπο για κοινόχρηστα. Δεν υπήρξε ποτέ επεισόδιο. Εγώ δεν ήμουν στο σπίτι. Ήταν οι παππούδες του παιδιού, ο κηπουρός και η μητέρα του παιδιού. Όταν εισήλθαν στο σπίτι, το άτομο αυτό βρέθηκε κοντά στο παιδί και εκείνο ένιωσε μία ενόχληση και κάλεσα την Άμεση Δράση για να υποβάλλω μήνυση αφού είχα εξαντλήσει όλα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα. Είχα κάνει συστάσεις στα παιδιά της. Η 92χρονη επινόησε το επεισόδια, δεν υπήρξε ποτέ κάποιο επεισόδιο μεταξύ μας. Συλληφθήκαμε μετά τις καταγγελίες και οι δύο. Μετά πήγε στο ΚΑΤ η γυναίκα και δεν την κράτησαν ούτε ένα βράδυ γιατί δεν είχε τίποτα. Θα ανακαλέσω την μήνυση αλλά δεν θέλω προβλήματα».

Δείτε επίσης