Ελλάδα

Ναύπακτος:16χρονη καταγγέλλει ότι την άρπαξε 21χρονος και την βίαζε επί 19 μέρες

Αστυνομικοί του ΑΤ Ναυπακτίας συνέλαβαν τον 21χρονο, ο οποίος στη δικογραφία που σχηματίστηκε κατηγορείται για βιασμό, αρπαγή ανηλίκου και απειλή

Ναύπακτος, Βιασμός, Αρπαγή, Ανήλικη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μία νέα σοκαριστική υπόθεση βιασμού ανήλικης βλέπει το φως της δημοσιότητας. Θύμα ήταν μία 16χρονη, που προχώρησε σε καταγγελία στις Αρχές περιγράφοντας όσα φρικιαστικά βίωσε στα χέρια του κακοποιητή της.

Τα όσα καταγγέλλονται από την 16χρονη φέρονται να έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας.

Η 16χρονη, συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι ένας 21χρονος τη βίαζε επί 19 μέρες αφού πρώτα την άρπαξε κατόπιν απειλών για τη ζωή της.

Ο Γολγοθάς για την 16χρονη ξεκίνησε στις 7 Απριλίου και, σύμφωνα με την καταγγελία της, τελείωσε στις 25 Απριλίου όταν κατάφερε να ξεφύγει.

Απαγωγή και βιασμός: Πως ξεκίνησε ο εφιάλτης

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο 21χρονος φέρεται να άρπαξε την 16χρονη στις 7 Απριλίου από την ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας και, κατόπιν απειλών για τη ζωή της, τη βίαζε συστηματικά μέχρι και τις 25 Απριλίου όταν το ανήλικο κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει και να καταγγείλει στις Αρχές τα όσα έζησε.

Αστυνομικοί του ΑΤ Ναυπακτίας συνέλαβαν τον 21χρονο, ο οποίος στη δικογραφία που σχηματίστηκε κατηγορείται για βιασμό, αρπαγή ανηλίκου και απειλή.

Δείτε επίσης