Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει η μητέρα του - «Εύχομαι να πάω σύντομα κοντά του»

«Δεν φοβόταν τον θάνατο και έλεγε πως δεν θέλει να γεράσει πολύ», δήλωσε η σύζυγός του

Γιώργος Καραϊβάζ, Δολοφονία Καραϊβάζ, Μητέρα Καραϊβάζ, Σύζυγος Καραϊβάζ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Συγκλονίζει το πανελλήνιο με τα λόγια της και της περιγραφές για τις τραγικές στιγμές που βίωσε την ημέρα της εν ψυχρώ δολοφονίας η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Ήρθαν ξανά όλα μπροστά μου, από την αρχή τα ξαναζώ εγώ αυτά. Από την πρώτη στιγμή που έγινε το συμβάν με το παιδί μου, είναι όλα μπροστά μου. Αισθάνθηκα δικαίωση σίγουρα, αλλά θα αισθανθώ τελική δικαίωση, αν βρεθεί ο εντολέας, αυτό θέλω περισσότερο» είπε η κυρία Παναγιώτα, όταν ρωτήθηκε για τα συναισθήματά της μετά τη σύλληψη δύο ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στο στυγερό έγκλημα.

Σε ερώτηση γι' αυτά που θα έλεγε, αν βρισκόταν μπροστά στους δολοφόνους, η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ είπε: «Να τους πω γιατί, γιατί το έκαναν, τι τους έκανε το παιδί μου».

«Το παιδί μου μου λείπει. Το στερούμαι για πάντα. Εύχομαι να πάω πολύ γρήγορα κοντά του, παρακαλάω τον Θεό γι' αυτό. Ο Γιώργος ήξερε πόσο τον αγαπούσα. Δεν ήθελε να με στεναχωρεί. Κάθε μέρα ζω με αυτό το γιατί. Και αυτό ρωτάω κάθε φορά που πηγαίνω και ανάβω το καντήλι του. Γιατί, γιατί, τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι τους και σε έβγαλαν από τη μέση. Κακό δεν έκανες σε κανέναν...» πρόσθεσε η κυρία Παναγιώτα.

Γιώργος Καραϊβάζ: «Δεν φοβόταν τον θάνατο», λέει η σύζυγός του

Την ίδια ώρα, η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ τόνισε πως η απώλειά του δεν μπορεί να ξεπεραστεί ούτε από εκείνη ούτε από το παιδί τους, συμπληρώνοντας πως ο δημοσιογράφος δεν φοβόταν τον θάνατο.

«Όχι, δεν ξεπερνιέται η απώλεια. Είναι πολύ δύσκολο για το παιδί να χάνει τον μπαμπά του, είναι η δύναμη, το στήριγμα, το βουνό. Και εγώ είχα έναν σύντροφο ευγενικό, στοργικό, είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσω. Δεν υπήρχε κάτι που δεν του είπα, απλά ήθελα να συνεχίσει σε μάκρος χρόνου αυτό το πράγμα. Δεν φανταζόμουν τη ζωή μου χωρίς τον Γιώργο. Δεν φοβόταν τον θάνατο και έλεγε πως δεν θέλει να γεράσει πολύ» είπε η χήρα του Καραϊβάζ.

Σε ερώτηση γι' αυτά που θα έλεγε αν έβλεπε τους δολοφόνους, είπε: «Τίποτα, δεν θέλω να τους δω. Είναι πολύ δύσκολο. Θα προτιμούσα να μην τους δω ποτέ. Τους συγχωρώ. Και ζητάω από ανθρώπους που είναι στα πρόθυρα να κάνουν κάτι κακό, να μην το κάνουν για όλα τα λεφτά του κόσμου. Δεν αξίζει. Τον σκότωσαν εκδικητικά για κάτι που έγραψε ή για κάτι που θα έγραφε. Σίγρουρα για κάτι από τη δημοσιογραφική του οντότητα. Δεν αλλάζει κάτι για μένα αν αυτοί οι άνθρωποι είναι στη φυλακή».

Τέλος, αναφερόμενη στις υποψίες που μπορεί να είχε πως κάτι κακό θα μπορούσε να συμβεί στον σύζυγό της, λόγω της επαγγελματικής του οντότητας, ανέφερε: «Ποτέ δεν υποψιαζόμουν κάτι. Ο Γιώργος ήταν υπεύθυνος άνθρωπος, δεν υπήρχε περίπτωση αν φοβόταν κάτι να έδινε το αυτοκίνητό του στο παιδί. Δεν έκανε κάτι κακό για να φοβάται. Περιμένω να βρεθούν όλοι και να οδηγηθούν εκεί που πρέπει».

Δείτε επίσης