Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι δρούσαν οι ληστές με τη χατζάρα - Πώς βρήκαν τα ίχνη τους

Χειροπέδες σε έναν 38χρονο και έναν 45χρονο - «Ξάφρισαν» 8 καταστήματα σε 12 ημέρες

Ληστές με τη χατζάρα, ΕΛΑΣ, Δυτικά Προάστια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Δύο επικίνδυνοι κακοποιοί, 38 και 45 ετών, που πραγματοποιούσαν ένοπλες ληστείες σε καταστήματα στα Δυτικά Προάστια, συνελήφθησαν σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Οι ληστές με την χατζάρα, όπως τους είχαν ονομάσει οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, είχαν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 8 ληστείες σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών, Μίνι Μάρκετ και ψιλικατζίδικα στις Δυτικές συνοικίες, τις τελευταίες δώδεκα ημέρες.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, ένας από τους Έλληνες κακοποιούς, εισβάλει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Αιγάλεω και με την χρήση σωματικής βίας ακινητοποιεί τον υπάλληλο και αφαιρεί από το ταμείο τα χρήματα και εξαφανίζεται.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το «Vradini.gr

Μετά από έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν την κλεμμένη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν στις ένοπλες ληστείες στην οδό Αθηνάς, στην Αγία Βαρβάρα.

Τα ξημερώματα εντελώς τυχαία, το δίδυμο των ληστών εντοπίστηκε στην Ομόνοια.

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ πέρασαν χειροπέδες στον 38χρονο και την κατοχή του βρήκαν την χατζάρα που χρησιμοποιούσε στις ληστείες.

Ο 45χρονος συνεργός του κατάφερε να διαφύγει, και συνελήφθη πριν από λίγες ώρες στις εργατικές κατοικίες της Αγίας Βαρβάρας.

Δείτε επίσης