Ελλάδα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Η Ferrari του 40χρονου συλληφθέντα οδηγεί τις έρευνες των Αρχών

Ο 40χρονος μετά από μια δολοφονία φέρεται να αποκτά το πανάκριβο αυτοκίνητο του θύματος - Πώς συνδέεται με την εκτέλεση του δημοσιογράφου

Δολοφονία Καραϊβάζ Ferrari
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η κόκκινη Ferrari του 40χρονου συλληφθέντα για την δολοφονία Καραϊβαζ, είναι ένα ακόμη κομμάτι από το παζλ των στοιχείων που συλλέγουν και αξιολογούν οι Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος παρουσιάστηκε σήμερα Τετάρτη 3/5, μαζί με τον αδερφό του ενώπιον του ανακριτή για την υπόθεση Καραϊβάζ αλλά και τη δολοφονία του πυγμάχου στο Γαλάτσι.

Από την έρευνα προέκυψε ότι η συγκεκριμένη Ferrari αγοράστηκε αρχές του χρόνου, από εταιρεία αυτοκινήτων που διατηρούσε 38χρονος επιχειρηματίας ο οποίος δολοφονήθηκε στις 18 Ιουνίου του 2022, στον Γέρακα.

Βίντεο από τη δολοφονία στον Γέρακα

Μάλιστα ο 40χρονος μετά τη δολοφονία του 38χρονου φέρεται να αποκτά το πανάκριβο αυτοκίνητο του θύματος, μια κόκκινη Ferrari και αναρτά σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News o 40χρονος φέρεται να είχε φιλικές σχέσεις με άτομα από το περιβάλλον και με συγγενείς του δολοφονηθέντα επιχειρηματία τον Ιούνιο του 2022 στον Γέρακα και ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων.

Στο στόχαστρο οι «ακριβές» συνήθειες

Οι αστυνομικοί αναζητούν απάντηση στο πώς αυτό το ακριβό αυτοκίνητο έφτασε στα χέρια του 40χρονου κατηγορούμενου και μάλιστα, λίγους μήνες μετά την εκτέλεση του ιδιοκτήτη του. Το αυτοκίνητο μάλιστα, φαίνεται πως δεν άλλαξε μόνο χέρια αλλά και πινακίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο πέρασε στα χέρια του 40χρονου μετά από συνεννόηση με τη χήρα του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε, με μία συμφωνία που έγινε μεταξύ τους και σε τιμή που κυμαίνεται από 10 έως 50.000 ευρώ, τα οποία ο 40χρονος θα εξοφλούσε όταν και όποτε μπορούσε, παρότι εκτιμάται πως το ακριβό και πολυτελές αυτοκίνητο κόστιζε 180.000 ευρώ.

Το περίεργο είναι ότι οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας τον οποίο άγνωστοι, που επέβαιναν σε ένα βανάκι, γάζωσαν με Καλάσνικοφ, είχε αφήσει πίσω του δυσθεώρητα χρέη, με τη χήρα να προσπαθεί, μετά τον θάνατό του, να διαχειριστεί, αλλά παρ’ όλα αυτά, επέλεξε σχεδόν να «χαρίσει» τη Ferrari στον 40χρονο.

Οι «ακριβές» συνήθειες του 40χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έχουν ήδη μπει στο στόχαστρο των αρμόδιων αρχών προκειμένου να διασταυρωθούν οι πηγές εσόδων του και εάν αυτές δικαιολογούν αυτές τις ασυνήθιστες αγορές.

Άλλωστε, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος δεν κυκλοφορούσε μόνο με αυτή τη Ferrari αλλά και με άλλα πέντε πολυτελέστατα και γρήγορα αυτοκίνητα.

Δείτε επίσης