Ελλάδα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ο ρόλος του 4ου προσώπου και τα SMS από τα πακιστανικά τηλέφωνα

Νέες αποκαλύψεις για τους εκτελεστές - Δύο διαμερίσματα αγόρασε ο 40χρονος μετά το στυγερό έγκλημα - Τα ακριβά γούστα του

Δολοφονία Καραϊβάζ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέα στοιχεία γύρω από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στη συγκλονιστική υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ έρχονται στο «φως».

Ειδικότερα, το MEGA αποκαλύπτει τον ρόλο του τέταρτου προσώπου, που ωστόσο δεν έχει προσδιοριστεί μέχρι στιγμής εάν ήταν φυσικός ή ηθικός αυτουργός.

Πρόκειται για έναν 53χρονο, ο οποίος γνώριζε τον φερόμενο ως ηθικό αυτουργό, καθώς και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος κινητής τηλεφωνίας στους Αμπελόκηπους, από όπου οι εκτελεστές είχαν αγοράσει τα κινητά τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κινητής τηλεφωνίας είχε αναφέρει ότι γνώριζε τον 53χρονο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του 53χρονου θα ισχυριστεί ότι εργαζόταν σε αυτό το κατάστημα και μάλιστα είχε φύγει λίγο χρονικό διάστημα προτού αγοραστούν τα κινητά τηλέφωνα των δραστών.

Επισημαίνεται ότι λίγη ώρα μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ο ιδιοκτήτης τους καταστήματος του έστειλε μήνυμα και στη συνέχεια του απάντησε ο 53χρονος.

Αναμένεται να διευκρινιστεί τι μηνύματα αντάλλαξαν ο ιδιοκτήτης και ο 53χρονος, αλλά και που βρισκόταν εκείνη τη χρονική στιγμή.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Τα ακριβά γούστα του 40χρονου

Την ίδια ώρα, τα ακριβά γούστα του 40χρονου που συνελήφθη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και μαζί με τον αδερφό του, προφυλακίστηκε χθες, Τετάρτη, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του T-live, ο 40χρονος αγόρασε μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου, δύο διαμερίσματα στον Γέρακα.

Η πρώτη αγορά έγινε επτά μήνες μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, τον Νοέμβριο του 2021. Αφορά στην αφορά μιας μεζονέτας 100 περίπου τετραγωνικών μέτρων, την οποία φέρεται να αγόρασε για 40.000 ευρώ.

Περίπου 14 μήνες μετά, τον περασμένο Φεβρουάριο ο 40χρονος, πληρώνοντας πάλι με μετρητά, αγόρασε, από τους ίδιους πωλητές, ένα διαμέρισμα 65 τετραγωνικών μέτρων, έναντι του ποσού των 30.000 χιλιάδων ευρώ και περίπου στο ένα τρίτο της αντικειμενικής αξίας του.

Στην ίδια γειτονιά, 300 μέτρα από το σημείο όπου βρίσκονται τα δυο αυτά νεοαποκτηθέντα διαμερίσματα, βρίσκεται η διεύθυνση που ο 40χρονος δηλώνει ως τόπο κατοικίας του. Πρόκειται για πολυτελές διαμέρισμα το οποίο ανήκει στη σύζυγό του και διαθέτει και πισίνα.

Το… μυστήριο με την κόκκινη Ferrari

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο 40χρονος κυκλοφορούσε με μια κόκκινη Ferrari και ανέβαζε σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόκτησε στην τιμή των μεταξύ 10.000 έως 50.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο 40χρονος δεν κυκλοφορούσε μόνο με αυτή τη Ferrari αλλά και με άλλα πέντε πολυτελέστατα και γρήγορα αυτοκίνητα.

Δείτε επίσης