Ελλάδα

Θρίλερ στον Σκαραμαγκά: 60χρονος απήγαγε και φυλάκισε 34χρονη για να τη βιάσει

Η γνωριμία και το ποτό που μετατράπηκε σε εφιάλτης

Βιασμός, Σκαραμαγκά,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η γνωριμία και έξοδος για ποτό για μια 34χρονη γυναίκα όταν ο άνδρας που συνάντησε για πρώτη φορά, την έσυρε με την βία στο σπίτι του στο Χαϊδάρι και αποπειράθηκε να την βιάσει.

Η 34χρονη γυναίκα κατάφερε να το σκάσει από το σπίτι του 60χρονου άνδρα, να βγει στον δρόμο ξυπόλυτη και μισόγυμνη και να καλέσει σε βοήθεια.

Ο παρολίγον βιαστής που οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή, μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το ποτό του τρόμου για την 34χρονη γυναίκα

Όπως έγινε γνωστό η γνωριμία του 60χρονου με την 34χρονη έγινε την περασμένη Παρασκευή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή της Δραπετσώνας, με τον άνδρα να πλησιάζει την γυναίκα και της προτείνει να πιουν μαζί ένα ποτό, όπως και έγινε.

Στη συνέχεια, πήγαν μαζί σε άλλο μαγαζί για ακόμα ένα ποτό και λίγο μετά τη 1.30 τα ξημερώματα ο 60χρονος προσφέρθηκε να την πάει στο σπίτι της.

Μόλις μπήκαν στο αυτοκίνητο του, η 34χρονη αντιλήφθηκε πως αντί να ακολουθήσει την διαδρομή για το σπίτι της, άλλαξε δρομολόγιο με αποτέλεσμα να του διαμαρτυρηθεί.

Τότε εκείνος, σύμφωνα με όσα υποστήριξε η καταγγέλλουσα, κλείδωσε τις πόρτες του οχήματος εμποδίζοντας την διαφυγή της και παρά την θέληση της, την μετέφερε στο χώρο που μένει μέσα σε μάντρα αυτοκινήτων –σκραπατζίδικο στην της Λ. Σχιστού στην περιοχή Σκαραμαγκά Χαϊδαρίου. Αφού έφτασαν, την έβαλε μέσα στο σπίτι κλειδώνοντας την πόρτα.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 34χρονη, σε κατάσταση σοκ άρχισε να καλεί σε βοήθεια, όμως παρά τις προσπάθειες που έκανε να την ακούσει κάποιος, αυτό δεν ήταν εφικτό καθώς πρόκειται για ερημική τοποθεσία.

Η γυναίκα φέρεται να ζήτησε να πάει στο μπάνιο και από εκεί προσπάθησε να διαφύγει από το παράθυρο, όμως όπως υποστήριξε, την κατάλαβε ο συλληφθείς κι έτσι την τράβηξε με τα χέρια του μέσα, αρπάζοντας μάλιστα το κινητό της που εκείνη τη στιγμή το κρατούσε στα χέρια της.

Τότε προσπάθησε, σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε η ίδια, να την βιάσει. Τελικά η 34χρονη κατάφερε να διαφύγει, τρέχοντας στο δρόμο ξυπόλητη μέχρι που βρήκε έναν οδηγό νταλίκας που περνούσε από την περιοχή και του ζήτησε βοήθεια, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε την Άμεση Δράση.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μαζί με αστυνομικούς του Τ.Α Χαϊδαρίου, έσπευσαν στο σημείο και κατευθύνθηκαν στο σπίτι που τους υπέδειξε η γυναίκα.

Ο δράστη μόλις είδε τους αστυνομικούς, τους έδωσε το κινητό της 34χρονης που είχε στην πίσω τσέπη του παντελονιού του, καθώς και το εσώρουχο της που ήταν πάνω στο κρεβάτι του, την τσάντα και τα παπούτσια της, όπου και συνελήφθη.

Μέσα στο αυτοκίνητο του το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι, βρέθηκαν μέσα σε αυτό στην πλευρά του συνοδηγού ένα μαύρο πανωφόρι, ένα κινητό και ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο τα οποία επίσης ανήκουν στην 34χρονη. Η ίδια κατά την προσπάθεια διαφυγής της τραυματίστηκε ελαφρά, έχοντας εμφανείς εκδορές στα πόδια της.

Ψυχίατρος που εξέτασε την 34χρονη δήλωσε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα δεν αντιμετωπίζει κάποια ψυχικά προβλήματα κι έχει πλήρη επίγνωση των λεγομένων της, ενώ από τα πράγματα που εντοπίστηκαν στο σπίτι και το αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη, κρατήθηκε το εσώρουχο ως πειστήριο για την εξέταση από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Δείτε επίσης