Ελλάδα

Εύβοια: Θανατηφόρο τροχαίο - Γυναίκα εγκλωβίστηκε και απανθρακώθηκε

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Εύβοια, τροχαίο, απανθράκωση, θανατηφόρο τροχαίο, Ψαχνά
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στη Βόρεια Εύβοια στην εθνική οδό Χαλκίδας– Αιδηψού στο 21ο χλμ έξω, στην θέση Πανόραμα–Άγιος, όταν ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και πήρε φωτιά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός του οχήματος προσπάθησε να κάνει προσπέραση σε φορτηγό, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, εξετράπη της πορείας του δεξιά στο πρανές με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να τυλιχτεί στις φλόγες!

Δυστυχώς μία γυναίκα, συνοδηγός του οχήματος (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ηλικίας 32 ετών), εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια και απανθρακώθηκε, ενώ οι δύο άλλοι επιβάτες του οχήματος (άνδρας – γυναίκας) κατάφεραν να βγουν την τελευταία στιγμή από αυτό.

Η άτυχη γυναίκα από τα Ψαχνά εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο και απανθρακώθηκε σε σημείο που οι διασώστες του ΕΚΑΒ ήταν αδύνατον να την ταυτοποιήσουν.

Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τα δύο τραυματισμένα άτομα που φέρουν εκτός των άλλων εγκαύματα, στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Την προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα, έχει αναλάβει η Τροχαία.

Δείτε επίσης