Ελλάδα

Διαβάστε στη «Βραδυνή της Κυριακής»: 15 μέτρα στήριξης της μεσαίας τάξης

Κυκλοφορεί με πλούσια θεματολογία, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και πέντε αποκλειστικές συνεντεύξεις

βραδυνη, βραδυνη τησ κυριακησ, βραδυνη της κυριακης, «Η Βραδυνή της Κυριακής», «Η Βραδυνή», Βραδυνή της Κυριακής, εφημερίδα, Εγκυρότητα, Αξιοπιστία, Κυκλοφορεί στα περίπτερα, Κυκλοφορεί αύριο, περίπτερα, Διαβάστε στην εφημερίδα, Έρευνες, Ρεπορτάζ, Θέματα,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μην χάσετε την εφημερίδα «Η Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα με πλούσια θεματολογία, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και δύο αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Ενημερωθείτε για την πολιτική, την οικονομία, τις επιχειρήσεις, την κοινωνία, τις διεθνείς εξελίξεις, την υγεία, τον αθλητισμό και την τρέχουσα επικαιρότητα με αξιοπιστία και εγκυρότητα.

Στο πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας «Η Βραδυνή της Κυριακής» φιλοξενείται αναλυτικό ρεπορτάζ με τίτλο «Το σχέδιο της κυβέρνησης για τη νέα τετραετία - 15 μέτρα στήριξης της μεσαίας τάξης» .

Διαβάστε στο βασικό θέμα της εβδομάδας όλες λεπτομέρειες για την υλοποίησή του: «Τι θα γίνει με μισθούς, συντάξεις, εισφορές, φόρους ».

Ακόμα αυτή την εβδομάδα «Η «Βραδυνή της Κυριακής» φιλοξενεί θέματα, ρεπορτάζ και άρθρα με τεράστιο ενδιαφέρον:

* Η Αττική βγάζει κυβέρνηση - Σκληρή μάχη στο Δυτική Αθήνα

* Η Ν.Δ. προηγείται σε Α’ Αθήνας, Βόρειο, Νότιο και Ανατολικό Τομέα

* Κοινωνία: Το στεγαστικό πρόγραμμα που δίνει ανάσα στους νέους

* Φθηνά δάνεια, κοινωνικές κατοικίες αλλά και δημιουργία εστιών για τους φοιτητές

* Εξώσεις: Τα «κοράκια» αψηφούν ακόμα και τους νόμους

* Με χίλια-δυο τεχνάσματα ξεσπιτώνουν οικογένειες παρότι αυτές πληρώνουν τις δόσεις του δανείου τους

* Ανάλυση: Τι θα κρίνει τις εκλογές - Οι νέοι ψηφοφόροι και οι αναποφάσιστοι κρατούν τα αποτελέσματα στα χέρια τους

* Δημόσιο: Το 2024 φέρνει αυξήσεις – Αναμορφώνεται το ενιαίο μισθολόγιο και δίνονται κίνητρα απόδοσης

* ΣΥΡΙΖΑ: Ελπίζουν στη Μακεδονία να έχουν ξεχάσει τις «Πρέσπες»

* Οικονομία: Τα 35 επιδόματα που έσωσαν νοικοκυριά και επιχειρήσεις

* Άρτα: Η δύναμη της μάνας και η συγχώρεση

* Τουρκία: Κάλπες σε κλίμα εμφυλίου

Επίσης, η «Βραδυνή της Κυριακής» κάνει σύγκριση θητειών Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ στο υπουργείο Υγείας, όπου «Η Ν.Δ.είχε όραμα και όχι… Πολάκη» και παρουσιάζει μία μοναδική ανάλυση: «2015-2019: 3,8 δισ. ευρώ στο ΕΣΥ — 2019-2023: 5,2 δισ. ευρώ στο ΕΣΥ».

Διαβάστε ακόμα τις αποκλειστικές συνεντεύξεις της εφημερίδας «Η «Βραδυνή της Κυριακής», που θα συζητηθούν αυτό το σαββατοκύριακο:

* Ο Υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης αναλύει το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας και τονίζει: «Δεσμευόμαστε για επικουρικές - εφάπαξ σε 2 μήνες, κατάργηση Προσωπικής Διαφοράς, αυξήσεις 4% στις συντάξεις»

* Η Υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου σχολιάζει το διακύβευμα των εκλογών της 21η Μάϊου και υπογραμμίζει: «Δεν έχει ανάγκη η χώρα από πειράματα και τυχοδιωκτικές συμπλεύσεις»

* Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μαντζουράνης μιλάει για την σημασία της νίκης της προοδευτικής παράταξης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει τους Έλληνες από την απελπισία»

* Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος αποκαλύπτει τις προϋποθέσεις σχηματισμού μιας νέας δημοκρατικής κυβέρνησης: «Λέμε ναι στη συνεργασία και τη συναίνεση, υπό όρους»

* Κι ο Χρίστος Αλεξόπουλος, ο άνθρωπος που πρότεινε τη διεθνή ονομασία «Hellas» για τη χώρα μας, αντί του «Greece», μιλά στη «Βραδυνή της Κυριακής» για το «Όραμα Hellas»

Για αντικειμενική ενημέρωση με αξιοπιστία και κύρος, μην χάσετε την εφημερίδα «Η Βραδυνή της Κυριακής». Κυκλοφορεί αύριο (13/5) στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.

Μην την χάσετε...

Δείτε επίσης