Ελλάδα

Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το όχημα του πατέρα του

Τα νεότερα για την υγεία του - Πώς έγινε το τραγικό συμβάν

Χανιά, πατέρας, αυτοκίνητο, παιδί, νοσοκομείο, εντατική, υγεία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για το 2,5 ετών κοριτσάκι, που τραυματίστηκε σοβαρά από αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε χωριό της Κισσάμου Χανίων, ενώ το παιδί που αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, χρειάστηκε να διακομισθεί στο ΠΑΓΝΗ.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για το 2,5 ετών κοριτσάκι, το οποίο φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Πώς έγινε το ατύχημα

Όλα συνέβησαν νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (16.05), όταν ο πατέρας έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει. Δυστυχώς, δεν είδε ότι πίσω από το όχημα βρισκόταν το κοριτσάκι με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Όταν κατάλαβε τι έγινε, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και είδε το παιδί να είναι στο έδαφος. Ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το παιδί μεταφέροντάς το στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και συνελήφθη με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια, αλλά σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος προκειμένου να είναι κοντά στο παιδί του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ

Δείτε επίσης