Ελλάδα

Υπόθεση Παπαγεωργίου: «Προσπάθησαν να με σκοτώσουν τρεις φορές», λέει η μητέρα του

Είναι ενήμερη η αστυνομία, είπε ο δικηγόρος της

Μάριος Παπαγεωργίου, Αρπαγή, Δολοφονία,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στην υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, φαίνεται πως δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις, ενώ η αστυνομία φθάνει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια.

Η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, Βαρβάρα Θεοδωράκη, μίλησε σήμερα για την υπόθεση και αποκάλυψε ότι έχουν απειλήσει και την δική της ζωή.

Παράλληλα, με δηλώσεις του και ο συνήγορος της κ. Θεοδωράκης είπε ότι μετά τις συλλήψεις των δύο ατόμων και τους όρους που τους επιβλήθηκαν έχει την αίσθηση ότι διανύουμε το «τελικό κατοστάρι του μαραθωνίου».

Φτάσαμε στην αρχή του τέλους λέει η μητέρα του Μάριου

«Η αλήθεια είναι ότι φτάσαμε στην αρχή του τέλους. Πολύ γρήγορα θα έχουμε εξελίξεις. Και θέλω να βρεθούν τα οστά του παιδιού μου, και ό,τι έχει απομείνει», είπε αρχικά μιλώντας στο Star η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου.

«Θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομία, η οποία αυτή τη φορά φαίνεται να έδειξε ευαισθησία και συνεργάστηκε πολύ καλά, την ανάκριση και τη δικαιοσύνη. Τους παρακαλώ να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, να βρούμε που έχουν πετάξει το παιδί μου».

Οι απειλές που δέχτηκε

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε για τις απειλές που έχει δεχτεί. «Έχω απειληθεί αλλά δεν τους δίνω σημασία, δεν τους φοβάμαι, πιστεύω στο Θεό. Απειλήθηκα 2-3 φορές, προσπάθησαν να με χτυπήσουν, να με σκοτώσουν αλλά ευτυχώς τους ξέφυγα και δεν πρόκειται να τους αφήσω να μου κάνουν κακό».

Μάλιστα όπως είπε, αυτά έγιναν τον περασμένο μήνα .

«Ήρθε ένα αυτοκίνητο και έπεσε μπροστά μου, μου έλεγαν διάφορα και έφυγα. Μετά ήρθε ένα μηχανάκι. Μετά ήρθε ένας κύριος να μπει μέσα στο σπίτι μου, τον έσπρωξα και έφυγα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν πήγα να καταγγείλω τίποτα. Συζήτηση με το δικηγόρο μου και έχω πάρει τις προφυλάξεις μου», συμπλήρωσε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου.

Ο δικηγόρος της κ. Θεοδωράκη, είπε ότι είναι ενήμερη η αστυνομία και ότι έχουν ληφθεί μέτρα τα οποία όπως είπε δεν μπορεί να γνωστοποιήσει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε επίσης