Ελλάδα

Bullying-Ηράκλειο: Δεμένη και φιμωμένη η 7χρονη στις τουαλέτες του σχολείου-Δεν την αναζήτησε κανείς δάσκαλος

Στο τμήμα Ανηλίκων η μαθήτρια της Α’ Δημοτικού που έπεσε θύμα εκφοβισμού από μεγαλύτερα παιδιά

Bullying, Σχολείο, Σχολικός εκφοβισμός, Ηράκλειο,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο τμήμα Ανηλίκων μεταφέρθηκε η μαθήτρια της Α’ Δημοτικού που έπεσε θύμα bullying από μεγαλύτερα παιδιά του σχολείου της στο Ηράκλειο.

Στο τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ, όπου εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, βρέθηκε σήμερα το 7χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα απίστευτου εκφοβισμού από μεγαλύτερα παιδιά του δημοτικού σχολείου του Ηρακλείου Αττικής που πηγαίνει το κοριτσάκι.

Το παιδί αναμένεται να το δει και ψυχολόγος για τα όσα οδυνηρά πέρασε από παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών, τα οποία φίμωσαν με μονωτική ταινία την μαθήτρια του δημοτικού, την έδεσαν και την κλείδωσαν σε τουαλέτα του σχολείου για περισσότερο από δύο ώρες.

Την ίδια στιγμή προκαλούν πολλά ερωτήματα και απίστευτη εντύπωση πως ο((η) δάσκαλος του κοριτσιού ή κάποιοι άλλοι από το εκπαιδευτικό προσωπικό, δεν αναζήτησαν το μικρό κορίτσι, που έλειπε για δύο ώρες από την τάξη του…..

Αν μάλιστα κάποια κορίτσια του σχολείου δεν πήγαιναν στην τουαλέτα και δεν αντιλαμβανόταν την 7χρονη που ήταν δεμένη και φιμωμένη στην τουαλέτα, είναι ασύλληπτο το τι εξέλιξη θα μπορούσε να υπάρχει.

Ο πατέρας του 7χρονου αναφέρει ότι το παιδί του σωματικά είναι καλά, έχοντας κάποια σημάδια στο πρόσωπο από την ταινία που του είχαν κολλήσει φιμώνοντας το, ωστόσο η ψυχολογική του κατάσταση είναι χάλια.

Τι είπε ο πατέρας της 7χρονης για το bullying

«Αυτή τη στιγμή είναι το παιδί στη ΓΑΔΑ, στο Τμήμα Ανηλίκων. Περιμένουμε να το δει ένας ψυχολόγος. Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Από το παιδί το μάθαμε. Βρέθηκε φιμωμένη και δεμένη μέσα στις τουαλέτες των αγοριών από μεγαλύτερα παιδιά του σχολείου. Την τράβηξαν από το χέρι για να την πάνε στις τουαλέτες των αγοριών, γιατί εκείνη δεν ήθελε. Ήταν δύο-τρία τα παιδιά που την τράβηξαν. Την πήγαν μέσα και την έδεσαν γρήγορα. Τη βρήκαν κάποια κοριτσάκια, που προσπαθούμε να βρούμε τώρα ποια είναι» δηλώνει ο πατέρας της μαθήτριας που αναφέρει ότι η κόρη του έφυγε φοβισμένη από το σχολείο και αποκάλυψε στη μητέρα του, όταν την παρέλαβε, τι είχε συμβεί.

Από την πλευρά της η μητέρα φέρεται να ζήτησε αμέσως εξηγήσεις από τη διευθύντρια, η οποία όμως είπε ότι δεν γνώριζε κάτι.

Θα εξεταστεί από ιατροδικαστή η μαθήτρια

«Αύριο το πρωί θα τη δει και ιατροδικαστής. Έχει σημάδια στο πρόσωπό της από την ταινία που της είχαν βάλει για να τη φιμώσουν. Το περίεργο είναι ότι δεν ακούστηκε από το σχολείο τίποτε απολύτως. Από το σχολείο μάς είπαν ότι δεν είχαν κάποια ενημέρωση» λέει ο πατέρας του κοριτσιού ο οποίος χαρακτήρισε το παιδί του «κλειστό» και χωρίς πολλούς φίλους. «Είναι πολύ πράο το παιδάκι, είναι χαμηλών τόνων. Δεν είχε προβλήματα, απλά δεν είχε και πολλούς φίλους, είχε μία-δύο κολλητές».

Το τμήμα Ανηλίκων έχει αναλάβει την υπόθεση

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων, έχουν αναλάβει την έρευνα εξετάζοντας με πολύ προσοχή και λεπτότητα την υπόθεση, λαμβάνοντας καταθέσεις, ενώ κομβικό σημείο θεωρείται η συνάντηση της 7χρονης με τον παιδοψυχολόγο του Ανηλίκων και τα όσα θα πει το κοριτσάκι.

Δείτε επίσης