Ελλάδα

Νέο Ηράκλειο - bullying σε 7χρονη: Θολά σημεία στην υπόθεση - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Ποια είναι τα νέα δεδομένα που αλλάζουν τη ροή των ερευνών - Ψυχολόγοι εξέτασαν το μικρό κορίτσι - Όσα κατέθεσε, τι λέει ο πατέρας

bullying, 7χρονη, Νέο Ηράκλειο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Οι αξιωματικοί του Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, προκειμένου να διαπιστωθεί, τι πραγματικά συνέβη αναφορικά με την καταγγελία για άγριο bullying σε βάρος μιας 7χρονης μαθήτριας σε δημοτικό σχολείο στο Νέο Ηράκλειο.

Το κορίτσι υποστήριξε πως τρία παιδιά από την Δ’ Δημοτικού την έσυραν στις τουαλέτες του σχολείου, όπου την έδεσαν και τη φίμωσαν με χαρτοταινία.

Ωστόσο, στους profilers του Ανηλίκων έκανε εντύπωση το γεγονός ότι κανένας δεν αντελήφθη το παραμικρό και αργά το μεσημέρι, όταν η μητέρα της πήγε να την πάρει από το σχολείο, το κοριτσάκι της περιέγραψε πως είχαν συμβεί τα φρικτά αυτά γεγονότα.

Παράλληλα, δεν βρέθηκαν οι χαρτοταινίες, ούτε το σχοινί, με τα οποία υποστήριξε ότι την έδεσαν και όταν οι αστυνομικοί την ρώτησαν που είναι, είπε ότι λύθηκε μόνη της και τις πέταξε. Όμως παρά την έρευνα των αρχών, στον κάδο που τους υπέδειξε, τα πειστήρια δεν βρέθηκαν πουθενά.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ το κοριτσάκι εξεταζόταν από τους ψυχολόγους στο ειδικό δωμάτιο με τον αριθμό 8 του 8ου ορόφου της ΓΑΔΑ.

Οι πληροφορίες λένε πως κατά τη διάρκεια αυτής της εξέτασης το παιδί έπεσε σε πολλές ασάφειες και αντιφάσεις.

Κάτι που υποχρεώνει τους έμπειρους αξιωματικούς να ψάξουν όλα τα ενδεχόμενα, ώστε να λύσουν το... γρίφο αυτής της περίεργης υπόθεσης.

Τι λέει ο πατέρας

«Ήμουν στη δουλειά μου και πήρε η μαμά του παιδιού να μου πει ότι η κόρη μας βρέθηκε στις τουαλέτες του σχολείου δεμένη και με ταινία στο στόμα. Όταν έφτασα στο σχολείο, ενημερώθηκα ότι το περιστατικό είχε συμβεί 2 ώρες νωρίτερα» λέει ο πατέρας της 7χρονης.

Το παιδί «ήταν πολύ συγχυσμένο». «Μας είπε ότι ήταν δύο τρία παιδιά αυτά που την έδεσαν, μεγαλύτερα από εκείνη» λέει ο πατέρας.

Η 7χρονη αποκάλυψε στους γονείς του τι είχε συμβεί όταν σχόλασε και γύρισαν στο σπίτι ενώ από το σχολείο δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για το σοκαριστικό περιστατικό.

Έχει γίνει ήδη καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, που διερευνά την υπόθεση, ενώ είναι ενήμερη και η Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Δείτε επίσης