Ελλάδα

Διαβάστε στη «Βραδυνή της Κυριακής»: Τελευταία ευκαιρία για την Επιστρεπτέα

Κυκλοφορεί με πλούσια θεματολογία, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και τρεις αποκλειστικές συνεντεύξεις

βραδυνη, βραδυνη τησ κυριακησ, βραδυνη της κυριακης, «Η Βραδυνή της Κυριακής», «Η Βραδυνή», Βραδυνή της Κυριακής, εφημερίδα, Εγκυρότητα, Αξιοπιστία, Κυκλοφορεί στα περίπτερα, Κυκλοφορεί αύριο, περίπτερα, Διαβάστε στην εφημερίδα, Έρευνες, Ρεπορτάζ, Θέματα,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μην χάσετε την εφημερίδα «Η Βραδυνή της Κυριακής» που κυκλοφορεί αύριο (27/5) στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα με πλούσια θεματολογία, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και δύο αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Ενημερωθείτε για την πολιτική, την οικονομία, τις επιχειρήσεις, την κοινωνία, τις διεθνείς εξελίξεις, την υγεία, τον αθλητισμό και την τρέχουσα επικαιρότητα με αξιοπιστία και εγκυρότητα.

Στο πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας «Η Βραδυνή της Κυριακής» φιλοξενείται αναλυτικό ρεπορτάζ με τίτλο «Τελευταία ευκαιρία για την Επιστρεπτέα».

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο θέμα «Ποιες επιχειρήσεις κινδυνεύουν να επιστρέψουν όλο το ποσό» καθώς «Εκπνέει στις 31 Μαΐου η προθεσμία για την κατάθεση των δικαιολογητικών».

Επίσης, η «Βραδυνή της Κυριακής» αναλύει τον εκλογικό θρίαμβο της Ν.Δ.: «Ψήφος εμπιστοσύνης από όλες τις ηλικίες»

Ακόμα αυτή την εβδομάδα «Η «Βραδυνή της Κυριακής» φιλοξενεί θέματα, ρεπορτάζ και άρθρα με τεράστιο ενδιαφέρον:

* Επιχείρηση «Ισχυρή αυτοδυναμία»: Οι 3 αγωνίες του Μητσοτάκη (Αλαζονεία στελεχών, Εφησυχασμός κομματικού μηχανισμού, Χαλαρή ψήφος)

* ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας ανέλαβε την ευθύνη της συντριβής αλλά δεν κατάλαβε τις αιτίες της

* ΠΑΣΟΚ: Η στρατηγική του Νίκου Ανδρουλάκη για τη δεύτερη θέση στις εκλογές του Ιουνίου

* Κάλπες: Η Ζωή, η ΝΙΚΗ και ο Γιάνης

* Εκλογές 2023: Ανέλαβαν καθήκοντα οι υπηρεσιακοί υπουργοί

* Εκλογές 2023: Αύριο ορκίζονται οι νέοι βουλευτές

* Νέα Βουλή: Τα «πρωτάκια», η… ιατρική πτέρυγα και οι καλλιτέχνες που έμειναν έξω

* Οικονομία: Τρεις σταθμοί πριν από την επενδυτική βαθμίδα

* ΟΑΕΔ: 12+1 προγράμματα για 38.500 θέσεις εργασίας

* Τουρκία: Ο Ερντογάν ετοιμάζεται για φιέστα, ενώ η λίρα καταρρέει

* Τεχνολογία: Έρχονται οι ρομποτικοί στρατοί


Διαβάστε ακόμα τρεις μεγάλες αποκλειστικές συνεντεύξεις στην εφημερίδα «Η «Βραδυνή της Κυριακής», που θα συζητηθούν:

* Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χάρης Θεοχάρης μιλάει για τις εκλογές της 25ης Ιούνιου και προειδοποιεί: «Οριστικό το διαζύγιο του Τσίπρα με την αλήθεια»

* Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου αναλύει τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης της 21η Μαϊου και τονίζει: «Στρατηγική ήττα της απλής αναλογικής»

* Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης εξηγεί τις θέσεις του κόμματος για πολιτική σταθερότητα και κυβέρνηση τετραετίας και υπογραμμίζει: “Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ασκήσει αξιόπιστη αντιπολίτευση στη Ν.Δ.”

Αυτή την εβδομάδα μαζί και το ΑΦΙΕΡΩΜΑ «Εργασιακό περιβάλλον και Ανάπτυξη», με αναλύσεις και ρεπορτάζ για τις νέες τάξεις και εξελίξεις στον τομέα της εργασίας και της επιχειρηματικότητας: «Πώς οι συνθήκες εργασίας συμβάλλουν στην εξέλιξη των επιχειρήσεων».

Για αντικειμενική ενημέρωση με αξιοπιστία και κύρος, μην χάσετε την εφημερίδα «Η Βραδυνή της Κυριακής». Κυκλοφορεί αύριο (27/5) στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.

Μην την χάσετε...

Δείτε επίσης