Ελλάδα

Δυτική Αττική: Ξυλοδαρμός 14χρονου από συνομηλίκους του - «Το παιδί μου φώναζε»

Το ανήλικο θύμα αποκάλυψε πως βίωνε συστηματικό bullying τους τελευταίους μήνες

Δυτική Αττική, ανήλικοσ, ξυλοδαρμόσ, μαθητήσ, ανήλικοσ, επίθεση, σχολείο,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων έλαβε χώρα στη Δυτική Αττική. Ειδικότερα, ένας 14χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση από τρεις συνομηλίκους του. Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το Star, όλα ξεκίνησαν όταν οι τρεις συνομήλικοι του 14χρονου τού είχαν στήσει καρτέρι σε έναν δρόμο κοντά στο σχολείο του στην ευρύτερη περιοχή. Στην αρχή ο ένας τον καθυστερούσε μέχρι να έρθουν οι άλλοι. Τότε άρχισαν να τον χτυπούν αδιαφορώντας για τις φωνές του 14χρονου που τους ζητούσε να σταματήσουν.

Το θύμα και η μητέρα του περιέγραψαν τις στιγμές αγωνίας και φόβου που έζησαν. Μάλιστα, η μητέρα του θύματος εξομολογήθηκε ότι την ώρα που χτυπούσαν το παιδί της, άκουγε τα πάντα από το κινητό της τηλέφωνο.

«Ήταν τρομακτικό. Το βίωσα και εγώ μαζί με το παιδί. Είχα το παιδί να το χτυπάνε και εγώ οδηγούσα προς εκείνο με το αυτοκίνητο. Ακόμη και τώρα που σας το λέω, τρέμω» περιέγραψε η μητέρα του 14χρονου, προσθέτοντας πως «ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Άκουγα το παιδί που φώναζε. Βογκούσε από τους πόνους και εγώ ούρλιαζα από το τηλέφωνο “μην το χτυπάτε, φύγετε”».

«Του φωνάζανε “κλείσε το τηλέφωνο” και το παιδί μου φώναζε “μη”, “όχι” και το άκουγα να ουρλιάζει» συνέχισε η μητέρα.

Δυτική Αττική, ανήλικοσ, ξυλοδαρμόσ, μαθητήσ, ανήλικοσ, επίθεση, σχολείο,

Ο 14χρονος νοσηλεύεται χτυπημένος στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού. Όπως αποκάλυψε το ίδιο το θύμα, τους τελευταίους μήνες βίωνε συστηματικό bullying από την ομάδα των τριών που του επιτέθηκαν. «Μου έκαναν bullying μέσω διαδικτύου. Φοβόμουν, δεν πήγαινα σχολείο και έμενα από απουσίες», εξομολογείται ο 14χρονος.

Δείτε επίσης