Ελλάδα

Καρπενήσι: Θρήνος για τον θάνατο 33χρονου οδηγού γερανοφόρου-Yπέστη ηλεκτροπληξία

Οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν παρά τις προσπάθειες

Ηλεκτροπληξία, ΔΕΗ,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Θρήνος στην Ευρυτανία από τον ξαφνικό θάνατο ενός 33χρονου οδηγού γερανοφόρου που υπέστη ηλεκτροπληξία από καλώδιο υψηλής τάσης της ΔΕΗ.

Τον άτυχο άνδρα που μόλις πριν από λίγους μήνες είχε γίνει πατέρας, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν δύο γιατροί που βρίσκονταν στο σημείο όπου έγινε το εργατικό δυστύχημα.

Τι λέει ο δήμαρχος του Καρπενησίου για τον θάνατο του 33χρονου

Ο δήμαρχος της πόλης αναφερόμενος στο θλιβερό περιστατικό του θανάτου του 33χρονου οδηγού γερανοφόρου, είπε ότι το παλικάρι «κεραυνοβολήθηκε» από ρεύμα στο Καρπενήσι όταν το όχημα που οδηγούσε ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης.

Ο θάνατος για τον νεαρό οδηγό ήταν ακαριαίος. Στον τόπο της τραγωδίας, οι αυτόπτες μάρτυρες δηλώνουν συγκλονισμένοι, μεταξύ των οποίων δύο γιατροί, που δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο.

«Ο άνθρωπος πήγε να ξεφορτώσει υλικά οικοδομών με ένα γερανό, ο γερανός ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και σκοτώθηκε το παιδί. Ήταν στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας, υπήρχαν στο σημείο και δύο γιατροί, προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με απινιδωτή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν» λέει o δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης και συνεχίζει:

«Τον ήξερα από μικρό παιδί, ήταν εξαιρετικός, πολύ εργατικός, είχε παντρευτεί πριν από ένα χρόνο και πριν λίγο καιρό η είχε γεννήσει η γυναίκα του. Είναι τραγικό αυτό που έγινε».

Ο νεαρός πατέρας ήταν χειριστής γερανοφόρου μηχανήματος που εκτελούσε εργασίες στο Μοναστήρι της Προυσιώτισσας. Κατά την προσπάθεια ανέλκυσης φορτίου ο βραχίονας του ογκώδους οχήματος ακούμπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης με αποτέλεσμα ο χείριστης να «κεραυνοβοληθεί» από ρεύμα και να χάσει τη ζωή του.

Η είδηση του θανάτου του 33χρονου άνδρα έπεσε σαν κεραυνός στο Καρπενήσι με την οικογένεια του να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Ο άτυχος άνδρας πριν από μερικούς μήνες είχε γίνει πατέρας.

Τα ακριβή αίτια του εργατικού ατυχήματος, διερευνώνται από την αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Ο δήμος Καρπενησίου, λόγω του φρικτού αυτού συμβάντος, και σε ένδειξη πένθους, ακύρωσε την προγραμματισμένη για αύριο συναυλία.

Δείτε επίσης