Ελλάδα

Ρέθυμνο: Ανήλικη καταγγέλλει για βιασμό τον πατέρα του φίλου της

Τι κατέθεσε η 14χρονη στους αστυνομικούς

Βιασμός, Ανήλικη, Ρέθυμνο, Κρήτη,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Μορφή επιδημίας λαμβάνουν οι βιασμοί ανήλικων κοριτσιών και αγοριών σε ολόκληρη την Ελλάδα με δράστες, γονείς, φίλους, ανθρώπους από το ευρύτερο οικογενειακό ή συγγενικό περιβάλλον αλλά και αγνώστους.

Στην Κρήτη όπου δυστυχώς έχουν καταγραφεί πολλά περιστατικά ασέλγειας και βιασμών, αποκαλύφθηκε ακόμη μια περίπτωση ανήλικου κοριτσιού που έπεσε θύμα βιασμού όπως καταγγέλλει από τον πατέρα του φίλου της.

Η καταγγελία έγινε την Παρασκευή με την 14χρονη μαθήτρια να πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου συνοδεία των γονιών της και να αναφέρει το φρικιαστικό συμβάν.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός 50χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα . Ο φερόμενος δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη 30 Μαίου.

Τι κατήγγειλε η 14χρονη στους αστυνομικούς

Η υπόθεση βιασμού ανήλικης απασχολεί τις αστυνομικές Aρχές του Ρεθύμνου από την Παρασκευή, όταν μία 14χρονη κατήγγειλε έναν 50χρονο στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ότι την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη πήγε με τους γονείς της στην Υ.Α. Ρεθύμνου και ανέφερε στους αστυνομικούς ότι την προηγούμενη μέρα εξαναγκάστηκε σε ασελγείς πράξεις από τον πατέρα φίλου της, ο οποίος την έπεισε -άγνωστο πώς- να τον ακολουθήσει στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα σε σύλληψη ενός 50χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και την ανακρίτρια Ρεθύμνου με την σε βάρος του δικογραφία για βιασμό ανήλικου. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Δείτε επίσης