Ελλάδα

Στα δικαστήρια ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονο αγόρι

Ισχυρίστηκε πως έστειλε καταλάθος βίντεο στον ανήλικο - Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη

σύλληψη ιερέα στο Ναύπλιο, ιερέας ασέλγεια, ιερέας Ναύπλιο, 12χρονο αγόρι,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο ιερέας που συνελήφθη στο Ναύπλιο και κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονου αγοριού, πέρασε την πόρτα του δικαστικού Μεγάρου το μεσημέρι του Σαββάτου (3/6).

Σε βάρος του Ιερομόναχου Αρχιμανδρίτη Μητροπόλεως Υδρας Σπετσών και Αιγίνης σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ο ίδιος οδηγήθηκε για να απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα για τις πράξεις που κατηγορείται.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι απέστειλε σε ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.

Τι ισχυρίστηκε ο αρχιμανδρίτης που οδηγήθηκε στα δικαστήρια Ναυπλίου

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, ο ιερέας ισχυρίστηκε πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο και πως είχε άλλον παραλήπτη.

Από την αστυνομία κατασχέθηκαν -3- κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικός υπολογιστής του ιερωμένου, που από την εξέτασή τους στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. αναμένονται να ρίξουν περαιτέρω φως στην υπόθεση και την δράση του.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Νωρίτερα ανακοίνωση εξέδωσε και η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.

ιερέας, ασέλγεια, 12χρονο αγόρι,

Τα σοκαριστικά βίντεο που έστελνε στο 12χρονο αγόρι

Φρίκη έχει προκαλέσει η υπόθεση με την σύλληψη ιερέα στο Ναύπλιο για ασέλγεια σε 12χρονο αγόρι. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για τον πνευματικό του παιδιού.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι τοπικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 40χρονου ιερέα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 12χρονου αγοριού, σε μια νέα υπόθεση που προκαλεί σοκ.

Ο ιερέας φέρεται να ήταν ο πνευματικός του ανήλικου αγοριού, με την υπόθεση να έρχεται στο «φως» όταν ο πατέρας του ανήλικου ανακάλυψε τα άσεμνα μηνύματα που έστελνε ο ρασοφόρος στο ανήλικο αγόρι.

Κατέγραφε τον εαυτό του γυμνό

Συγκεκριμένα, ο ιερέας φέρεται κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο τον εαυτό του χωρίς παντελόνι, εστιάζοντας στα γεννητικά του όργανα, και να έστελνε τα σχετικά βίντεο μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης στο 12χρονο αγόρι.

Η πράξη του έγινε αντιληπτή από τους γονείς του παιδιού που αναγνώρισα την φωνή του ιερέα στη φωνή του ατόμου που έστελνε τα βίντεο στο παιδί τους, μιλώντας με αδιανόητες εκφράσεις, και άμεσα τον κατήγγειλαν.

Δείτε επίσης