Ελλάδα

Θρίλερ στην Καβάλα: Το σημείο που δολοφονήθηκε η 68χρονη κτηνοτρόφος

Καταθέτουν ένας-ένας οι συγγενείς της - Αναζητούν το κίνητρο οι Αρχές

καβαλα, αγρια δολοφονια, κτηοντροφοσ, αστυνομια
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε σοκ βρίσκεται το Ποδοχώρι Καβάλας με την άγρια δολοφονία μιας 68χρονης κτηνοτρόφου που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, την 68χρονη αναζητούσε ο σύζυγος της και την εντόπισε στο ποιμνιοστάσιο που διατηρούσε κοντά στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, έδειξε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις που της προκάλεσε ο δολοφόνος της. Μέχρι στιγμής οι έρευνες των αστυνομικών αρχών έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της νεκρής γυναίκας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

καβαλα, αγρια δολοφονια, κτηοντροφοσ, αστυνομια

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Κοινοτάρχη της περιοχής Χρήστου Διαμαντίδη ο οποίος μιλώντας στο Τhesstoday.gr έκανε λόγο μια ήσυχη γυναίκα, που φρόντιζε πάντα για την οικογένεια της και δεν δημιουργούσε διενέξεις. «Ήταν ήσυχος τύπος, δεν κυκλοφορούσε πολύ, δεν είχε προβλήματα με κανέναν, περνούσε πολύ χρόνο στο ποιμνιοστάσιο της», ανέφερε.

«Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίσαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν. Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε», δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα κάτοικος του χωριού.

Εικόνες από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 68χρονη:

καβαλα, αγρια δολοφονια, κτηοντροφοσ, αστυνομια

καβαλα, αγρια δολοφονια, κτηοντροφοσ, αστυνομια

καβαλα, αγρια δολοφονια, κτηοντροφοσ, αστυνομια

Η 68χρονη γυναίκα που ήταν παντρεμένη αλλά δεν είχε παιδιά, σύμφωνα με τους συγχωριανούς της, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και πολύ αγαπητός στην κοινωνία του μικρού χωριού, ενώ, όπως αναφέρουν πάντως μαρτυρίες από πρόσωπα από τον οικογενειακό της κύκλο, ήταν μια πολύ ήσυχη γυναίκα που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα και δεν είχε ποτέ διενέξεις και διαφορές με κανέναν.

Πρόσωπο «κλειδί» ο ανιψιός της 68χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν περάσει την πόρτα του τμήματος ασφαλείας Καβάλας για κατάθεση δυο άτομα. Λέγεται ότι ο σύζυγός της την αναζητούσε όταν διαπίστωσε ότι καθυστερούσε να επιστρέψει στο σπίτι. Τη γυναίκα εντόπισε ο ανιψιός της, ο οποίος θεωρείται πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό της άτυχης γυναίκας, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, έδειξε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις που της προκάλεσε ο δολοφόνος της.

Η 68χρονη γυναίκα που ήταν παντρεμένη αλλά δεν είχε παιδιά, σύμφωνα με τους συγχωριανούς της, ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και πολύ αγαπητός στην κοινωνία του μικρού χωριού.

Δείτε επίσης