Ελλάδα

Δολοφονία 68χρονης στην Καβάλα: Εξετάζεται το ενδεχόμενο επίθεσης από άγριο κριάρι

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα αίτια της δολοφονίας καθώς συνεχίζονται από την αστυνομία οι έρευνες

Δολοφονία, 68χρονη, Καβάλα, ενδεχόμενο επίθεσης, έρευνες δολοφονίας, αστυνομία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Νέα δεδομένα στο θάνατο-μυστήριο της 68χρονης κτηνοτρόφου στο ποιμνιοστάσιο, που βρίσκεται λίγα μέτρα από το σπίτι της στο Ποδοχώρι στην Καβάλα καθώς στη συνέχεια των ερευνών εξετάζεται και η θανατηφόρα επίθεση από κριάρι.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από την ιατροδικαστική εξέταση σύμφωνα με τους συγγενείς της 68χρονης είχε ρήξη σπλήνας, διάτρηση πνευμόνων, σπασμένα πλευρά, κάταγμα στο κεφάλι που φαίνεται να προήλθε από πολλά χτυπήματα. Εξέταζαν δηλαδή ο θάνατος να προήλθε πό ξυλοδαρμό.

Πάντως όσο συνεχίζονταν οι έρευνες αυτοψία στο χώρο από τον ιατροδικαστή, αποκάλυψε ότι εκεί βρίσκεται και ένα επιθετικό κριάρι το οποίο έχει βάρος ανάλογο ενός ενήλικα και στο παρελθόν είχε σπάσει ακόμα και πόρτες!

Η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τον σύζυγό της και το σώμα της ήταν στο έδαφος και στηρίζονταν σε ένα λεπτό δέντρο, περίπου 25 μέτρα μακρυά από το ποιμνιοστάσιο.

Από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στη σορό της, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, προέκυψε ότι έφερε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις, με αποτέλεσμα η αστυνομία να έρευνα σοβαρά το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και να βρίσκεται σε εξέλιξη η συλλογή καταθέσεων, στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Ερευνάται αν χτυπήθηκε από κριάρι

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Νίκο Κιφνίδη, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται όντως για εγκληματική ενέργεια ή αν η άτυχη κτηνοτρόφος δέχθηκε χτυπήματα από κάποιο μεγαλόσωμο ζώο και πιο συγκεκριμένα από κάποιο κριάρι, για αυτόν τον λόγο ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προκειμένου να πέσει περισσότερο "φως" στην περίεργη υπόθεση θανάτου.

Είναι ενδεικτικό ότι στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα, κατά τη διάρκεια της σημερινής αυτοψίας παρουσία του ιατροδικαστή, βρέθηκε ένα κριάρι πάνω από 70 κιλά και πολύ επιθετικό, με αποτέλεσμα να εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο τα τραύματά της να προέρχονται από δύο ή τρία χτύπημα που δέχθηκε από το ζώο, χωρίς βέβαια να αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η 68χρονη κτηνοτρόφος έφερε πολύ σοβαρά και δυνατά χτυπήματα, κατάγματα στα πλευρά και ρήξη πνεύμονα. Με δεδομένο ότι η γυναίκα είχε ύψος 1,50 μέτρα, ήταν περίπου 45 κιλά και 68 ετών, θεωρείται ότι δε θα χρειάζονταν πολλά και δυνατά χτυπήματα για να σπάσουν τα πλευρά της και να τρυπήσουν τα πνευμόνια της, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Σημειώνεται ότι δείγμα από τα νύχια και τα ρούχα της έχουν σταλεί για εργαστηριακό έλεγχο και σύντομα αναμένονται τα αποτελέσματα που θα βοηθήσουν στη λύσει του μυστηρίου.

Δείτε επίσης