Ελλάδα

Μοτοσυκλετιστής ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο στις Αλυκές Βόλου

Το ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγες ώρες στην Εθνική Οδό Αθηνών–Βόλου υπό άγνωστες συνθήκες

Τροχαίο ατύχημα, οδηγός μοτοσυκλέτας, Αλυκές Βόλου, ακρωτηριασμός, Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, Εθνική Οδό Αθηνών–Βόλου, αστυνομία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας μεταφέρθηκε πριν από λίγο 25χρονος δικυκλιστής, αναβάτης της μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Βόλου – Αθηνών, στο ύψος των Αλυκών.

Σύμφωνα με τα τοπικά κανάλια και ιστοσελίδες του Βόλου, από το τροχαίο ο άτυχος οδηγός της μοτοσυκλέτας φέρεται να ακρωτηριάστηκε στο χέρι του. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Λάρισας (και όχι του Βόλου) καθώς ήταν μικρότερη η απόσταση και κρίθηκε εξαιρετικά κρίσιμος ο χρόνος μέχρι την εισαγωγή του στο χειρουργείο.

Όπως μεταδίδεται ο 25χρονος δικυκλιστής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες του τροχαίου ατύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Βόλου – Αθηνών, στο ύψος των Αλυκών. Άγνωστο παραμένει ακόμα αν εμπλέκεται και άλλο όχημα στο ατύχημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία διεξάγει έρευνα για την διευκρίνιση των συνθηκών του ατυχήματος, χωρίς να αποκλείει ακόμα κανένα ενδεχόμενο.

Δείτε επίσης