Ελλάδα

Τραγωδία στην Κρήτη: Μαχαίρωσε τη σύντροφό του, αυτοτραυματίστηκε και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την βαριά χτυπημένη γυναίκα η οποία είχε τις αισθήσεις της, ενώ άλλο ασθενοφόρο πήρε τον άνδρα

Τραγωδία στην Κρήτη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τραγωδία στη Κρήτη, στο Ηράκλειο, ένας άνδρας φέρεται να χτύπησε και να τραυμάτισε με μαχαίρι τη σύντροφό του, με το ίδιο μαχαίρι ο δράστης αυτοτραυματίστηκε και στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι.

Σύμφωνα με το cretalive, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα για προσωπικούς λόγους στο μπαλκόνι του σπιτιού. Ο άνδρας κατάφερε χτυπήματα με μαχαίρι στην άτυχη γυναίκα, η οποία ξέφυγε και μπήκε την αυλή γειτονικού σπιτιού χάνοντας πολύ αίμα.

Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, το ΕΚΑΒ και την πυροσβεστική καθώς ο άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι. Ο δράστης αυτομαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την βαριά χτυπημένη γυναίκα η οποία είχε τις αισθήσεις της. Ένα άλλο ασθενοφόρο πήρε τον άνδρα ο οποίος δεν έφερε σοβαρά τραύματα.

Οι γονείς του δράστη έσβησαν τη φωτιά

Την φωτιά που άναψε ο δράστης κατάφεραν να σβήσουν οι γονείς του που μένουν στο πάνω διαμέρισμα οπότε δεν χρειάστηκε η συνδρομή των δύο οχημάτων της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο.

Δείτε επίσης