Ελλάδα

Τα ζελεδάκια.... τον έστειλαν στη φυλακή!

Υπάλληλος σε περίπτερο κατήγγειλε κλοπή και τουςπέρασαν χειροπέδες για καταδικαστική απόφαση που εκκρεμούσε σε βάρος του!

ΕΛΑΣ, κλοπή, περίπτερο, ζελεδακια,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Υπάλληλος περιπτέρου κατήγγειλε κλοπή προϊόντων από το περίπτερο που εργάζονταν και όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα να υποβάλλει μήνυση, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, και συνελήφθη!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην καρδιά της Αθήνας, τα Εξάρχεια. Ο 42χρονος υπάλληλος από το Μπαγκλαντές το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr είδε έναν άστεγο να κλέβει δύο σακουλάκια με ζελεδάκια, και να φεύγει προς την κάθοδο της οδού Ακαδημίας. Βγήκε από το περίπτερο τον κυνήγησε για λίγα μέτρα και τον ακινητοποίησε.

Αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 53χρονο άστεγο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων. Λίγο αργότερα έφτασε και ο αλλοδαπός για να καταθέσει για την κλοπή. Πληκτρολογώντας τα στοιχεία του στο police online οι αξιωματικοί της υπηρεσίας, διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

Ο 42χρονος Ασιάτης, είχε κατηγορηθεί για πλαστογραφία διαβατηρίων και κατοχή πλαστών εγγράφων, και είχε καταδικαστεί για την υπόθεση αυτή, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει όπως είπε στο αστυνομικό προσωπικό. Συνελήφθη και και αφού πέρασε το κατώφλι Ανακριτή και Εισαγγελέα, οδηγήθηκε για να εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Χανίων.

Δείτε επίσης