Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Έδωσε το κλειδί του αυτοκινήτου στο 1,5 έτους παιδί της και κλειδώθηκε μέσα

Η μητέρα βγήκε από το αυτοκίνητο και το μωρό πάτησε το κουμπί του κεντρικού κλειδώματος

μωρό, Θεσσαλονίκη, κλειδώθηκε
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ευτυχώς χωρίς να γίνει κάτι μοιραίο εξελίχθηκε το «παιχνίδι» με τα κλειδιά του αυτοκινήτου που έδωσε η μητέρα στο παιδί της, ένα βρέφος 1,5 έτους, καθώς κλειδώθηκε μέσα…

Πιο συγκεκριμένα, καθώς η μητέρα βγήκε από το αυτοκίνητο, το μωρό πάτησε το κουμπί του κεντρικού κλειδώματος που είναι επάνω στα κλειδιά και οι πόρτες σφράγισαν.

Άνδρες της ΔΙΑΣ που ήταν στο σημείο άκουσαν τις φωνές, έσπασαν το τζάμι και απεγκλώβισαν το παιδί.

«Ήταν σε κατάσταση πανικού δεν μπορούσε να σκεφτεί, έπιανε τα μαλλιά της φώναζε, εμείς έτυχε για καλή τύχη του παιδιού να είμαστε διερχόμενοι από το σημείο», δήλωσε ο αστυνομικός Χρήστος Γκανάτσιος.

Η γρήγορη ανταπόκριση της ομάδας ΔΙΑΣ του έσωσε τη ζωή. Χωρίς δεύτερη σκέψη οι αστυνομικοί έσπασαν προσεκτικά το τζάμι του αυτοκινήτου με σφυρί προκειμένου να απεγκλωβίσουν το αγοράκι χωρίς να υπάρξει τραυματισμός

«Έσπασα εγώ το παράθυρο ξεκλείδωσα το αυτοκίνητο εισήλθα εντός, άνοιξα την πόρτα για να το παραλάβει η μητέρα το παιδί που ήταν φοβισμένο από το θόρυβο από το σπάσιμο», ανέφερε ο ίδιος.

«Σαν από θαύμα περνούσαν οι αστυνομικοί από εκεί»

Η μητέρα με το που πήρε το παιδί στην αγκαλιά της έκλαιγε από χαρά και ανακούφιση.

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την ομάδα ΔΙΑΣ», είπε η μητέρα μιλώντας στο MEGA και συνέχισε:

«Αμέσως οι άνθρωποι ήρθαν, βοήθησαν, έσπασαν το τζάμι και τελειώσανε, βγήκε το μωρό, όλα καλά».

«Είναι πολύ άσχημο περιστατικό να βλέπεις το παιδί σου κλειδωμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα για να το βγάλεις και τη θερμοκρασία συνεχώς να ανεβαίνει», είπε ο αστυνομικός.

Το 1,5 ετών αγγελούδι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του, ενώ η μητέρα του σίγουρα την επόμενη φορά δεν θα κάνει το ίδιο λάθος.

Δείτε επίσης