Ελλάδα

Νέος Κόσμος: Εξετάζεται σύνδεση του κλεμμένου ΙΧ με τη διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό

Οι Αρχές εντόπισαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δύο καλάσνικοφ, δύο αλεξίσφαιρα, δύο πιστόλια και φυσίγγια

Νέος Κόσμος, οπλισμός, αυτοκίνητο, αστυνόμια, έρευνα, φυσίγγια, κλοπή, όπλα, καλάσνικοφ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας μπήκε ένα κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο μέσα στο οποίο υπήρχε βαρύς οπλισμός και εντοπίστηκε στον Νέο Κόσμο.

Το ΙΧ βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (08.06), στην οδό Φανοσθένους από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι όποιοι διαπίστωσαν από την πινακίδα κυκλοφορίας ότι είχε δηλωθεί η κλοπή του οχήματος από τον περασμένο Ιανουάριο.

Η ΕΛΑΣ εντόπισε την ιδιοκτήτρια του οχήματος, η οποία δήλωσε ότι έχει ήδη αποζημιωθεί για την κλοπή του από την ασφαλιστική και ως εκ τούτου το όχημα δεν της ανήκει πλέον.

Το κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στον Νέο Κόσμο:

Νέος Κόσμος, οπλισμός, αυτοκίνητο, αστυνόμια, έρευνα, φυσίγγια, κλοπή, όπλα, καλάσνικοφ

Για τον λόγο αυτό ενημερώθηκε η ασφαλιστική εταιρεία και με δικό της γερανό το όχημα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέου Κόσμου.

Εκεί οι αστυνομικοί άνοιξαν το ΙΧ και εντόπισαν μέσα σε αυτό δύο πολεμικά τυφέκια τύπου καλάσνικοφ, δύο πιστόλια των 9 χιλιοστών, φυσίγγια και δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα. Ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφέρει πως εντός του οχήματος εντοπίστηκαν, εκτός των άλλων, δύο μπετόνια με εύφλεκτο υλικό καθώς και δυο χειροβομβίδες.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη των εγκληματολογικών εργαστηρίων προκειμένου να ελέγξουν το αυτοκίνητο και τον οπλισμό που βρέθηκε. Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Η υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΡΤ, χαρακτηρίζεται ως πολύ σοβαρή, καθώς πρόκειται για βαρύ οπλισμό που θα μπορούσε να ανήκει μόνο σε κάποια μεγάλη εγκληματική οργάνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται αν το αυτοκίνητο συνδέεται με τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό.

Δείτε επίσης