Ελλάδα

«Καθαρά» τα καλάσνικοφ στον Νέο Κόσμο – Αμέτρητες οι σφαίρες που έπεσαν στον Κορυδαλλό

Τέλος στα σενάρια για σύνδεση του οπλισμού με το διπλό φονικό στον Κορυδαλλό.

Νέος Κόσμος, Κορυδαλλός, φονικό, διπλή εκτέλεση, μαφιόζικη εκτέλεση
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Καθαρά» ήταν τελικά τα καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο κλεμμένο αυτοκίνητο στον Νέο Κόσμο, δίνοντας τέλος στα σενάρια για σύνδεση του οπλισμού με το διπλό φονικό στον Κορυδαλλό.

Το όχημα εντοπίστηκε στον Νέο Κόσμο και μέσα ήταν 2 Καλάσνικοφ και 2 αλεξίσφαιρα, αλλά και 2 πιστόλια, φυσίγγια αλλά και χειροβομβίδα.

Φαίνεται πως είχε κλαπεί στις 19.01 από την περιοχή της Νίκαιας και για την απώλεια του η ιδιοκτήτρια αποζημιώθηκε από την ασφαλιστική της.

Σημειώνεται, πως οι αστυνομικοί ερευνούν εάν το αμάξι σχετίζεται με άλλη υπόθεση του οργανωμένου εγκλήματος και τούς προβληματίζει το γεγονός ότι πρόκειται για δύο καθαρά καλάσνικοφ τα οποία μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχουν μέρος σε καμία εγκληματική ενέργεια.

Δεκάδες σφαίρες στον Κορυδαλλό

Την ίδια στιγμή, δεκάδες είναι οι σφαίρες, σχεδόν αμέτρητες, που έπεσαν στη μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο ιατροδικαστής σημειώνει ότι ο 38χρονος άνδρας, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο τζιπ, έφερε μεγάλα τραύματα στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι, αλλά και στην κοιλιακή χώρα και επομένως δεν κατέστη δυνατόν να πει με σαφήνεια πόσες φορές τον πυροβόλησαν οι δύο κουκουλοφόροι εκτελεστές.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία εκτιμά ότι οι δολοφόνοι τον πυροβόλησαν περισσότερες από 20 φορές σημαδεύοντας τόσο το σώμα όσο και στο κεφάλι, ενώ έχουν βρει τουλάχιστον 10 κάλυκες μέσα στην καμπίνα του τζιπ και ακόμα 44 εκτός του οχήματος.

Υπενθυμίζεται, πως αρχικά, οι εκτελεστές πυροβόλησαν δύο φορές τον κουνιάδο του οδηγού, ο οποίος κατέληξε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Στη συνέχεια έστρεψαν τα όπλα στον οδηγό, ο οποίος πρόλαβε να ανεβάσει το τζάμι του θωρακισμένου αυτοκινήτου και έτσι δεν πέρασαν σφαίρες στο εσωτερικό του οχήματος.

Οι εκτελεστές όμως δεν είχαν πει την τελευταία του λέξη, άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και άρχισαν να τον πυροβολούν σχεδόν εξ επαφής πολλές φορές τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Δείτε επίσης