Ελλάδα

Πανελλήνιες 2023: Δίδυμα αδέλφια από τις Σέρρες συγκέντρωσαν πάνω από 19.000 μόρια

Η Δήμητρα και ο Παναγιώτης μιλούν για την επιτυχία τους

Πανελλήνιες 2023,  Δίδυμα Αδέλφια,
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η Δήμητρα και ο Παναγιώτης Μπούσιος, δίδυμα αδέλφια από τις Σέρρες κατάφεραν στις Πανελλήνιες 2023 να συγκεντρώσουν πάνω από 19.000 μόρια ο καθένας.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Μπούσιου συγκέντρωσε 19.350 μόρια και ο Παναγιώτης Μπούσιος 19.010 μόρια.

Τα δύο αδέλφια μίλησαν για την επιτυχία τους στην ΕΡΤ και ανέφεραν πως στοχεύουν η μεν Δήμητρα την Στρατιωτική Ιατρική ο δε Παναγιώτης ότι θα ήθελε κάποιο Πολυτεχνείο, αν και όπως διευκρίνισε δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

«Στη Φυσική έγραψα 20, στην Χημεία, 19,9, στην Έκθεση 18,9 και στη Βιολογία 18,6» είπε η Δήμητρα Μπούσιου ενώ ο αδελφός της έγραψε Φυσική 20, Μαθηματικά 19, 8, Έκθεση 16, 5 και στη Χημεία 18,9.

«Χρειάζεται μεθοδευμένο διάβασμα από την αρχή της χρονιάς και οργάνωση αφού ο χρόνος είναι περιορισμένος και δεν πρέπει να υπάρχουν κενά», είπε, επίσης η Δήμητρα Μπούσιου με τον αδελφό της, Παναγιώτη να προσθέτει πως οι Πανελλήνιες χρειάζονται «πρόγραμμα, διάβασμα και στήριξη από φροντιστήριο καθηγητές και οικογένεια».

«Είχαμε φροντιστήριο 2 με 3 το μεσημέρι, μετά το σχολείο και ήταν αρκετά πιεστικός ο χρόνος γιατί είχαμε και προπονήσεις στο στάδιο. Έδινα αθλήματα για να περάσω στρατιωτικές σχολές» σημείωσε η Δήμητρα Μπούσιου.

Ο καθηγητής των δύο αδελφών πρόσθεσε ότι και τα δύο παιδιά είχαν στόχο και μία συνεχή προσπάθεια χωρίς σκαμπανεβάσματα, με συνέπεια ήδη από την Α΄ Λυκείου, που ξεκίνησε η προετοιμασία τους.

Δείτε επίσης