Ελλάδα

Χαμόγελο του Παιδιού: Αναζητούνται οι γονείς 9χρονου - Βρέθηκε μόνος στην Αθήνα

Ο 9χρονος Νικόλας Χασάν βρέθηκε να περιπλανιέται μόνος στο κέντρο της Αθήνας έχοντας χάσει τους γονείς του

Χαμόγελο του Παιδιού
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Τους γονείς του 9χρονου Νικόλα Χασάν αναζητεί το «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς ο ανήλικος βρέθηκε να περιπλανιέται μόνος στο κέντρο της Αθήνας.

Το αγοράκι εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 30 Ιουνίου να περιπλανιέται μόνο του στην οδό Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα στον αριθμό 58 από πολίτες που κατάλαβαν ότι είχε χάσει τους γονείς του και θέλησαν να τον βοηθήσουν, έτσι ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα στοιχεία του 9χρονου έδωσε στη δημοσιότητα μετά από σχετική διάταξη της εισαγγελίας Ανηλίκων, το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο ανήλικος έχει καστανά μάτια και μαλλιά, είναι αδύνατος και έχει ύψος 1,40 μέτρα. Την ημέρα που βρέθηκε, φορούσε κοντομάνικο μπλουζάκι μπλέ σκούρου χρώματος με στάμπα και λαδί σορτσάκι με σχέδια.

Η δημοσιοποίηση κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου καθώς και των βιολογικών γονέων του με τον εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του, είναι αλλιώς αδύνατη.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει άμεσα με το 100 ή την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» που λειτουργεί 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η επικοινωνία θα είναι εμπιστευτική και ανώνυμη.

Περισσότερες πληροφορίες:

-Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά

«Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»
-email: 116000@hamogelo.gr

Δείτε επίσης